Zomerkampen in Engeland

Zomerkampen in Engeland
4.8
710
(710 beoordelingen)
4.8

Ga mee op een zomerkamp in Engeland en verbeter je Engelse taalvaardigheden tijdens je vakantie. Alle zomerkampen bestaan uit uitdagende Engelse taalcursussen en de leukste activiteiten in je vrije tijd, zodat je snel vrienden maakt maar ook veel je Engels oefent. Een zomerkamp in Engeland biedt dus een geweldige uitkomst. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zomerkampen in Engeland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristolTorbayIsle of Wight

Zomerkampen Engeland

Wil je een onvergetelijke zomervakantie beleven en tegelijkertijd je Engels verbeteren? Dan is een van onze zomerkampen Engeland iets voor jou. Er zijn ontzettend veel bestemmingen om uit te kiezen, van het idyllische Jersey tot het hippe Londen. We hebben zomerkampen Engeland voor zowel jonge als oudere tieners, net als zomerprogramma's voor jongvolwassenen en mensen die al een baan hebben. Je kunt studeren met een groep studenten vanuit je eigen land, of naar een van onze internationale zomerkampen Engeland om mensen te leren kennen vanuit de hele wereld. Misschien wil je wel een sport of een andere hobby combineren met een Engelse taalstudie: dat kan op voetbalkamp, acteerkamp, modekamp, enzovoorts.

Leer Engels op kamp in Engeland

Met alle spannende activiteiten op de planning kun je je afvragen of je nog wel Engels leert tijdens onze zomerkampen Engeland. Het antwoord is zeker weten "JA!". Al onze zomerkampen Engeland omvatten dagelijkse Engelse lessen, en dat is niet zomer iets. Elke dag krijg je minstens 3 uur les van ervaren docenten met innovatieve lesmethoden, zodat je de taal snel met vertrouwen leert spreken. We werken aan de hand van rollenspellen en projecten, lachen veel en iedereen praat met elkaar: absoluut niet zoals op school dus. De zomerkampen Engeland zijn onderdompelingsprogramma's, zodat je elke dag, de hele dag door, Engels spreekt. Het voelt misschien als vakantie, maar je brein werkt continu door.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.