Taalkamp in Londen

Taalkamp in Londen
4.5
640
(640 beoordelingen)
4.5

Breng jouw volgende vakantie door op een zomerkamp in Londen, terwijl jij je Engels verbetert en vrienden van over de hele wereld maakt. Ons taalkamp in Londen omvat uitstekende Engelse cursussen waarbij je aan je spreekvaardigheid zult werken terwijl je gebruik maakt van onze innovatieve methodieken. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Taalkamp in Londen

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen

Taalkamp in Londen

Een taalkamp in Londen is een ontzettend spannende ervaring. Leer Engels spreken in de hoofdstad van Engeland, midden in de drukte en levendigheid van zo'n grote stad. Londen heeft bovendien een verrassende hoeveelheid groen, zodat je nooit ver weg bent van een schitterend park voor wat rust en stilte om te studeren. Een taalkamp in Londen kan variëren van een kort verblijf van twee weken om je de basisbeginselen van het Engels bij te brengen of je huidige taalkennis op te frissen, tot een langer kamp waarin je de taal met vertrouwen leert spreken. En ben je geïnteresseerd in mode? Waarom ga je dan niet naar ons speciale modekamp in Londen, waar je alle speciale woordenschat van bijvoorbeeld halslijnen en corsages leert, terwijl je studenten vanuit de hele wereld ontmoet die dezelfde interesses hebben?

Hoe zijn de lessen op je taalkamp Londen?

Als je eenmaal besloten hebt je aan te melden voor een taalkamp in Londen, dan heb je een geweldige keuze gemaakt! Tijdens het zomerkamp zullen jouw taalvaardigheden elke dag verbeteren dankzij een combinatie van lessen en andere activiteiten. Je volgt minstens 3 uur uitstekend Engelstalig onderwijs per dag, waarbij de nieuwste technologie en innovatieve lesmethoden worden ingezet om jou de taal met vertrouwen te leren spreken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor een taalkamp in Londen: zo kun je kiezen om te studeren met een groep jongeren uit je eigen land of juist in een internationale klas om de taal nóg meer te oefenen. Elk taalkamp in Londen is een avontuurlijke, totale onderdompeling in het Engels.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.