Taalkamp Frans

Taalkamp Frans
4.5
1028
(1.028 beoordelingen)
4.5

Een taalkamp Frans is een once-in-a-lifetime-ervaring en een unieke kans om je taalvaardigheden te verbeteren op Franse bodem. Combineer Franse lessen met toffe activiteiten als paardrijden, watersporten of excursies. Meer weten over een zomerkamp Frans? Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Taalkamp Frans

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk

Ontdek bestemmingen

Taalkamp Frans

Een taalkamp Frans is een unieke kans om jezelf onder te dompelen in de Franse taal en cultuur. Kies uit een groot aanbod cursuslengtes en -intensiteiten om het programma samen te stellen dat bij je past. Op taalkamp Frans leer je de taal gebruiken in dagelijkse situaties, zodat je buiten het klaslokaal met vertrouwen Frans zult spreken.

Na de les kun je meedoen met georganiseerde activiteiten en excursies waarin je leert over de Franse cultuur en het schitterende Franse platteland ontdekt, of ga je in je vrije tijd zelf op ontdekkingstocht. Jouw taalkamp Frans zal hoe dan ook een onvergetelijke ervaring worden. Kies een van onze taalvakanties Frans en rust lekker uit terwijl je je taalvaardigheden verbetert en nieuwe mensen leert kennen.

Welke activiteiten kan ik doen op een taalkamp Frans?

Op een EF Taalkamp Frans combineer je je hobby's en passies met een taal leren. Of je nu van sport, surfen of snorkelen houdt. Ben je geïnteresseerd in mode en kunst? Dan is dat ook mogelijk als thema. Ook voor volwassenen zijn er een tal van thematische kampprogramma's, gericht op examenvoorbereiding, zakelijk Frans en andere onderwerpen.

Met zo veel mogelijkheden staat jouw taalvakantie Frans volledig in het teken van language, fun & friends!

  • EF Taalkamp Frans Klassiek: Geniet van alle activiteiten van een typisch Frans kamp: kunst en cultuur, optredens, sport en spellen, en dat terwijl je je Franse taalvaardigheden verbetert in een internationale omgeving.
  • EF Taalkamp Frans Paardrijden: Verbeter je paardrijtechnieken onder toeziend oog van professionele instructeurs. Leer belangrijke uitdrukkingen terwijl je ritten maakt in prachtige landschappen.
  • EF Taalkamp Frans Leiderschap: Volg met scholieren van over de hele wereld een Franse taalcursus die je leiderschapsvaardigheden, debattechnieken en probleemoplossend vermogen versterkt.
  • EF Taalkamp Frans Watersport: Kom in actie op het strand van Nice. Leer watersporten zoals surfen, snorkelen, zeilen, zwemmen en duiken terwijl je tijdens de lessen je Franse taalvaardigheden verbetert.
  • EF Taalkamp Frans Muziek: Ontdek wat je nodig hebt om een muzikale superster te worden tijdens dagelijkse lessen, gegeven door een gediplomeerde muziekleraar.

Hoe blijf ik tijdens een taalkamp Frans in contact met mijn ouders?

Onze medewerkers helpen en adviseren jou van begin tot eind. Welk type cursus moet je kiezen voor jouw zomerkamp Frans? In welke accommodatie verblijf ik tijdens mijn Frans taalkamp? Heb ik basiskennis Frans nodig? Ook bieden we jou met EF CampusConnect een platform waarmee je vooraf de locatie en je klasgenoten leert kennen. Daar zullen je ouders ook blij mee zijn! Want via My EF hebben zij toegang tot alle informatie en formulieren omtrent jouw kamp in Frankrijk.

Na jouw zomerkamp Frans ontvang je niet alleen een internationaal erkend certificaat als bewijs van jouw Franse taalvaardigheden, maar blijf je ook toegang houden tot My EF. Zo blijf je ook na jouw taalkamp Frans in nauw contact met je nieuwe vrienden – in het Frans natuurlijk!

Taalkamp Frans in de Krokusvakantie of Zomervakantie?

Als je nog op de middelbare school zit, dan ben je natuurlijk afhankelijk van de schoolvakanties. Daarom organiseren wij gedurende deze periode zogeheten taalvakanties Frans. Of je nu op zoek bent naar een zomerkamp Frans of een kamp in de lente, bij ons kun jij zelf bepalen wanneer je vertrekt.

Kortom, of je nu kiest voor taalkampen Frans zomervakantie, of op zoek bent naar een taalkamp Frans krokusvakantie voor het aankomende jaar: vertrekken is iedere maandag mogelijk! Waar wacht je nog op? Ga op taalkamp Frans tijdens de Paasvakantie!

Op een taalkamp Frans leer je de taal sneller leren dan thuis. Aangezien je in Frankrijk bent, ga je aan het schoolse voorbij en 'leef' je de taal echt. Tijdens het taalkamp Frans leer je meer native speakers kennen dan ooit te voren, en pik je uitdrukkingen en de natuurlijke cadans van de taal gemakkelijk op.

Je hebt veel profijt van onze lesmethode die we al sinds 1965 doorontwikkelen en verbeteren: we richten ons op communicatievaardigheden zodat je de taal met vertrouwen leert spreken. Als het gaat om leren hoe de Fransen hun taal in het dagelijks leven gebruiken, dan is er geen betere optie dan een taalkamp Frans! Vertrekken kan iedere maandag! Ga op taalkamp Frans in de zomervakantie, waar wacht je nog op?!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.