Taalkamp Frans 2023

Taalkamp Frans 2023
4.5
1028
(1.028 beoordelingen)
4.5

Een taalkamp Frans is een once-in-a-lifetime-ervaring en een unieke kans om je taalvaardigheden te verbeteren op Franse bodem. De beste wijnen, kunst, architectuur en maaltijden ter wereld komen hier vandaan en zijn aantrekkelijk voor toeristen vanuit welk land dan ook. Meer weten over een zomerkamp Frans? Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk

Taalkamp Frans 2023

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Taalkamp Frans

Een taalkamp Frans is een unieke kans om jezelf onder te dompelen in de Franse taal en cultuur. Kies uit een groot aanbod cursuslengtes en -intensiteiten om het programma samen te stellen dat bij je past. Op taalkamp Frans leer je de taal gebruiken in dagelijkse situaties, zodat je buiten het klaslokaal met vertrouwen Frans zult spreken.

Na de les kun je meedoen met georganiseerde activiteiten en excursies waarin je leert over de Franse cultuur en het schitterende Franse platteland ontdekt, of ga je in je vrije tijd zelf op ontdekkingstocht. Jouw taalkamp Frans zal hoe dan ook een onvergetelijke ervaring worden. Kies een van onze taalvakanties Frans en rust lekker uit terwijl je je taalvaardigheden verbetert en nieuwe mensen leert kennen.

Taalkamp Frans Krokusvakantie of Zomervakantie?

Op een taalkamp Frans leer je de taal sneller leren dan thuis. Aangezien je in Frankrijk bent, ga je aan het schoolse voorbij en 'leef' je de taal echt. Tijdens het taalkamp Frans leer je meer native speakers kennen dan ooit te voren, en pik je uitdrukkingen en de natuurlijke cadans van de taal gemakkelijk op.

Je hebt veel profijt van onze lesmethode die we al sinds 1965 doorontwikkelen en verbeteren: we richten ons op communicatievaardigheden zodat je de taal met vertrouwen leert spreken. Als het gaat om leren hoe de Fransen hun taal in het dagelijks leven gebruiken, dan is er geen betere optie dan een taalkamp Frans! Vertrekken kan iedere maandag! Ga op taalkampen Frans zomervakantie, waar wacht je nog op?!