Taalreizen Frans

Taalreizen Frans
4.5
1248
(1.248 beoordelingen)
4.5

Je zult sneller Frans leren spreken met een taalreis Frans dan op welke manier dan ook. Je krijgt uitstekende Franse lessen en een heleboel mogelijkheden om je vaardigheden te ontwikkelen, bij je gastgezin, met medestudenten of in de starten van het kosmopolitische Parijs of schitterende Nice.

Meer weten over taalreizen Frans? Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Frankrijk

Taalreizen Frans

Gratis brochure

Een taalreis Frans voor alle niveau's, leeftijden en interesses

Bij EF onderkennen we de verschillen. Niet iedereen leert op hetzelfde tempo en niet elke deelnemer heeft dezelfde (leer)behoeften om een nieuwe taal te leren. Daarom bieden wij bij EF taalreizen Frans op maat aan. Onze cursussen variëren van 2 tot 52 weken en starten elke maand. Heb jij interesse in een taalreis Frans dan kun je kiezen uit twee bestemmingen, namelijk Parijs en Nice. Ons cursusaanbod bestaat uit drie verschillende niveau's en intensiteiten:

  • EF Taalreis Frans Basis - Leer op een basale manier communiceren in het Frans en geniet van alle pracht en praal die Parijs en Nice te bieden hebben.
  • EF Taalreis Frans Algemeen - Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze taalreis Frans, van spreken en begrijpen tot lezen en schrijven.
  • EF Taalreis Frans Intensief - Leer zo snel mogelijk alle aspecten van de Franse taal en behaal leerdoelen die jou verder brengen in jouw studie of toekomstige loopbaan.

Jouw taalreis Frans kun je personaliseren. Dar betekent dat je je taalreis kunt aanpassen aan jouw interessegebieden met keuzevakken, de zogeheten SPINs (Special Interest Lessons). Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals creatief schrijven, Franse examenvoorbereiding, Franse kunst, cultuur en tradities, loopbaanontwikkeling en branchegerichte keuzevakken. Zo maak je van jouw taalreis Frans een investering voor jouw toekomst, die wellicht wel in Parijs of Nice ligt.

Waar kun je op taalreis Frans met EF?

Je kunt op onze taalreizen Frans naar het kosmopolitische Parijs of juist de zonnige Franse Rivièra. In Parijs vind je beroemde hoogtepunten van de wereldwijde kunst, architectuur, mode, voedsel en uiteraard de unieke stijl van de Parijzenaren.

Taalreis Frans in kosmopolitisch Parijs

Na de lessen verbeter je je Frans op een natuurlijke wijze terwijl je langs de Seine, de glorieuze Arc de Triomphe en de meesterwerken in het Louvre wandelt.

Terwijl je kletst in cafés, bistro's en op terrassen, geniet je van het werk van straatartiesten, muzikanten en mimespelers. Op onze taalreizen Frans voel je je snel thuis in jouw accommodatie, of dat nu met locals in een gastverblijf is of in een studentenresidentie vlakbij het schoolgebouw.

Taalreis Frans in het schitterende Nice

Naast Parijs kun je met onze taalreizen Frans ook naar Nice, aan de Côte d'Azur. Het weer is er het hele jaar door goed en gezien de schitterende kustlijn zul je veel tijd buitenshuis willen doorbrengen. De lessen 's ochtends focussen op communicatievaardigheden, zodat je snel met vertrouwen Frans spreekt.

Je hebt continu de mogelijkheid om met medestudenten in het Frans te praten terwijl jullie een café au lait drinken, door wereldberoemde boetiekjes struinen, van het heerlijke weer genieten op het strand, of het energieke nachtleven van Nice ontdekken. Onze taalreizen Frans verzekeren je ook van de juiste accommodatie: of dat nu bij locals in een gastverblijf is of in een studentenresidentie vlakbij de school.

Waarom kiezen voor een taalreis Frans met EF?

Met meer dan 50 jaar ervaring weten wij waar jij naar op zoek bent, als het een taalreis Frans betreft. Door continu te investeren in onderzoek naar de beste leermethode en te blijven vernieuwen, staat EF wereldwijd bekend om haar kwalitatieve taalprogramma's en hebben wij miljoenen jongeren en volwassenen geholpen om hun dromen en doelen te verwezenlijken. Nu nog die van jou! Waarom je voor EF moet kiezen:

  • Inspirerende taalscholen - EF heeft centraal gelegen taalcampussen in Parijs en Nice. Met topfaciliteiten en nieuwste onderwijstechnologieën creëren wij de ideale leeromgeving voor jou, zodat jij binnen mum van tijd de Frans taal vloeiend spreekt.
  • Voel je thuis bij ons - Om je thuis te laten voelen in de lokale Franse cultuur, bieden we vijf verschillende accommodatiemogelijkheden aan. Of je nu kiest voor een verblijf bij een van onze Franse gastgezinnen of op campus - je bent verzekerd van kwaliteit en comfort.
  • Verwacht een ongekend avontuur - Ontwikkel je taalvaardigheden terwijl je samen met nieuwe vrienden jouw bestemming verkent je EF-activiteitenmanager zal een kalender vol evenementen plannen. Boek activiteiten al voor vertrek via EF Campus Connect of op je school.
  • Maak vandaag al vrienden - EF Campus Connect is een online sociaal netwerk voor EF-studenten. Moet je nog vertrekken of keer je al huiswaarts, op EF Campus Connect vind je alles wat je nodig hebt om het maximale uit je basis, algemene of intensieve cursus te halen.

Ik wil op taalreis Frans met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een van onze uitwisselingsprojecten Engeland. Wil jij meer weten? Bijvoorbeeld over de kosten van een taalreis Frans? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over EF Taalreizen Frans.