ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Taalschool in Engeland

Er zijn ontzettend veel taalscholen in Engeland maar het vinden van een goede Engelse taalschool in Engeland is niet makkelijk. Hoe kies je er een uit? Kies de locatie eerst. Onze taalscholen in Engeland zijn allemaal gevestigd op a-locaties in het centrum. De Engelse lessen kies je als tweede. Onze Engelse taalscholen in Engeland maken gebruik van ons eigen Efekta leersysteem om jouw Engels drastisch te verbeteren. Als laatste, betrouwbaarheid. Onze eerste Engelse taalschool in Engeland opende in 1965.

Taalschool in Engeland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Engeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Engeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Engeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Engeland

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Taalschool

Verbeter je grammatica en werk aan je Britse accent op een taalschool in Engeland van EF. Dankzij het grote aantal bestemmingen om uit te kiezen ligt er altijd een avontuur op je te wachten. Ga bijvoorbeeld naar Londen om het leven in een van de meest kosmopolitische steden ter wereld te ervaren. Zie je meer heil in een laid-back sfeer, overweeg dan een taalschool aan de kust in bijvoorbeeld Bournemouth, Bristol of Torquay. Via onze Engelse scholen in Oxford Cambridge kom je bij Engelands belangrijkste universiteiten, terwijl je in Manchester juist de hippe vibe van het noorden kunt beleven. Op welke Engelse taalschool je je ook aanmeldt: jouw kennis van de Engelse taal gaat gegarandeerd vooruit.

Kiezen waar je verblijft

Op elke taalschool in Engeland kun je kiezen uit twee accommodatiemogelijkheden: een gastverblijf of een studentenresidentie. In het eerste deel je je huis en maaltijden met Britse locals en ontdek je hoe het huiselijke leven in Engeland eraan toe gaat. Thuis kun je continu je Engels oefenen met je medebewoners. Onze studentenresidenties staan vlakbij de taalschool, bieden je flexibiliteit en laten je samenwonen met internationale medestudenten. In beide accommodaties krijg je de kans om nieuwe vriendschappen te sluiten en jouw Engels te verbeteren in jouw periode aan onze taalschool.