Taalschool in Cambridge

Taalschool in Cambridge
4.6
458
(458 beoordelingen)
4.6

Als je op zoek bent naar een comfortabele, kwalitatief hoogstaande Engelse school in Cambridge dan ben je bij EF aan het juiste adres. Onze Cambridge school is gevestigd in een centraal historisch gerenoveerd gebouw. Kies uit academische programma's in Cambridge, van universitaire bachelors tot examenvoorbereidingen. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalschool in Cambridge

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge

Cambridge school

Wat jouw taaldoelen ook zijn, op onze Cambridge school helpen we je om die te bereiken. Cambridge is een van de meest historische onderwijssteden ter wereld en geen enkele plaats zal je meer inspireren om te gaan studeren. Je volgt je lessen op slechts minuten afstand van de University of Cambridge. De stad herbergt bovendien het hele jaar door talloze festivals, waaronder de Midsummer Fair die daar al sinds 1211 plaatsvindt. Ook het Cambridge Shakespeare Festival is een must-see, dat bovendien elke zomer 8 weken lang duurt. Dankzij de eeuwenoude geschiedenis en traditie bezorgt onze Cambridge school je een ervaring die je nergens anders kunt beleven.

Business op het randje van de toekomst

Ondanks de eeuwenoude geschiedenis is Cambridge echt niet blijven hangen in het verleden. Een aantal hightechbedrijven heeft winkels in en om Cambridge geopend, wat de stad de bijnaam 'Silicon Fen' heeft opgeleverd. Voor studenten die geïnteresseerd zijn in technologie of de zakelijke wereld is een Engelse cursus op onze Cambridge school een geweldige mogelijkheid. Zowel nieuwe start-ups als bedrijven die hun sporen allang hebben verdiend, noemen Silicon Fen hun thuis. Ook krijgen zij een substantieel aandeel van de durfkapitaalfondsen van het Verenigd Koninkrijk. Werk dus voor vertrek aan je netwerkvaardigheden, want je weet nooit wat voor kansen er op je wachten tijdens een Engelse cursus aan onze Cambridge school.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.