Taalschool Japans

Taalschool Japans
4.7
1242
(1.242 beoordelingen)
4.7

Om echt de Japanse taal te leren spreken heb je een goede Japanse school nodig. Japans kan in het begin lastig lijken. Zonder de juiste steun zul je veel moeite hebben om de taal te leren. Onze Japanse school in het midden van het centrum van Tokio heeft alles wat je nodig hebt om te slagen. Dus, investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou in petto heeft.

Taalschool Japans

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Japan
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Japan
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Japan
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Japan

Vergroot je taalkennis op een Japanse school

Japans leren kan best lastig zijn, maar de juiste Japanse school maakt die uitdaging al een stuk makkelijker. Dankzij onze nadruk op communicatievaardigheden zul je snel vooruitgaan. Je zult de taal snel met vertrouwen spreken in alledaagse situaties en ook veel profijt hebben van de kleine klassen op onze Japanse school, omdat de leraar je veel persoonlijke aandacht kan geven en je je spreekvaardigheid vaak kunt oefenen.

We geven al sinds 1965 taalonderwijs, wat een van de best ontwikkelde lesmethodes uit de onderwijswereld heeft opgeleverd. Het belangrijkste is echter dat je als student op een Japanse school in Japan je taalkennis vergroot door de taal te oefenen met native speakers.

Waarom Japanse les volgen in Tokio?

Je kunt natuurlijk gewoon thuis Japans leren, maar het gaat een stuk sneller als je naar een Japanse school in Japan gaat. Door in het land te studeren waar Japans gesproken wordt, dompel je jezelf onder in de taal en cultuur. Alles wat je op onze Japanse school leert, kun je na de les meteen in praktijk brengen met native speakers.

Onze ervaren leraren focussen op communicatievaardigheden, zodat je de taal met vertrouwen zult spreken in alledaagse situaties. Zo oefen je je Japans terwijl je een maaltijd bestelt in een restaurant, de weg vraagt of met de locals in jouw gastverblijf kletst. Japans studeren op onze Japanse school is absoluut de beste manier om de taal zo snel mogelijk onder de knie te krijgen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.