Taalschool

Taalschool in Korea

Taalschool in Korea
4.6
893
(893 beoordelingen)
4.6

Koreaans leren op onze taalschool in Korea is effectief en uitdagend. Onze Koreaanse school is gelegen in de futuristische Kyobo Towers van het glamoureuze Gangnam-district van Seoul, de perfecte locatie voor studenten die de stad willen verkennen. Er zijn diverse Koreaanse taalcursussen in Korea geschikt voor zowel beginners als geavanceerde studenten. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Korea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Korea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Korea
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Korea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Korea

Waarom studeren aan een taalschool in Korea?

Door te studeren aan onze taalschool in Korea ervaar je het beste van twee werelden. 's Ochtends leer je de fijne kneepjes van het Koreaans met onze topinstructeurs. 's Middags kun je Seoel verkennen naar hartelust of deelnemen aan een van onze georganiseerde activiteiten. Of je het Koreaans alfabet wilt kunnen lezen of de fijne kneepjes van de Koreaanse grammatica wilt leren, we hebben sowieso een programma dat aan jouw behoeften voldoet. Je kunt een reis naar Korea combineren met een korte taalcursus of er een heel jaar doorbrengen om eenprofessionele kwalificatie te behalen. Om je Koreaans echt een boost te geven, raden we je aan bij een gastgezin te verblijven, waardoor je in een mum van tijd als een inwoner kunt spreken. Door te buitenland studeren aan onze ultramoderne Koreaanse school in Centraal Seoul kun je vloeiend worden in no time.

Je leven buiten de Koreaanse school

Je tijd buiten de Koreaanse taalschool om is helemaal van jou. We organiseren sociale excursies voor studenten naar de meest populaire attracties van Seoul en zullen je helpen meer te leren over deze fascinerende hoofdstad. Seoul is het culturele centrum van Korea, dus je vindt er tal van gratis musea en kunstexposities, evenals traditionele festivals het hele jaar door. K-Pop fans zullen de kans krijgen om hun idolen bijna elke dag te zien tijdens K-Pop concerten. Er zijn ook een heleboel gekke coffeeshops waar je je gespreksvaardigheden kunt oefenen met je nieuwe Koreaanse taalpartner. Je zult je nooit vervelen met deze bruisende metropool direct voor de deur.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.