Taalschool in Malaga

Taalschool in Malaga
4.9
613
(613 beoordelingen)
4.9

Vergroot je Spaanse taalkennis op een taalschool in Malaga. Of je nou Spaans wit leren voor werk, studie of enkel plezier - wij hebben een programma voor je. Op onze taalschool Malaga verbeter je je Spaans vanaf dag 1. Meer weten? Bekijk alle mogelijkheden en ontdek wat EF voor jou in petto heeft.

Taalschool in Malaga

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga

Taalschool Malaga

Of je nu een beginner bent of al jaren Spaans leert: op onze taalschool Malaga kun je je vaardigheden naar een hoger plan tillen. Je kunt kiezen uit een groot aantal programma's, zoals onze populaire intensieve cursus of langdurige academische en uitwisselingsprogramma's. Je kunt je Spaanse cursus ook combineren met een specifiek themaprogramma, om jezelf bijvoorbeeld voor te bereiden op toelating tot een Spaanstalige universiteit of voor een carrière in de toerismebranche. Wat je ook kiest: onze docenten lopen voorop in hun vakgebied en maken gebruik van de nieuwste lesmethoden zodat je snel met vertrouwen Spaans leert spreken. Je zult versteld staan van je snelle vooruitgang op onze taalschool Malaga.

Een kustplaats met de charme van een grote stad

Op onze taalschool Malaga kun je genieten van alles wat de Mediterraanse kust je te bieden heeft. Dankzij de warme winters en hete zomers kun je het hele jaar door van de zon genieten. Overal in de stad vind je prachtige architectuur, zoals de vele kerken in Malaga. Een andere bezienswaardigheid in de stad is de beroemde markt waar je vers eten kunt halen en handgemaakte spullen van lokale arbeiders kunt kopen. Malaga huisvest ook een aantal musea, waaronder eentje volledig toegewijd aan Picasso, de beroemdste oud-inwoner van de stad. Er is zoveel te doen tijdens je verblijf op onze taalschool Malaga, dat het misschien nog lastig wordt om alles in zo'n korte tijd te bezoeken.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.