Universiteit in Cambridge

Universiteit in Cambridge
4.6
541
(541 beoordelingen)
4.6

Verbeter jouw Engels op academisch niveau en bereid je voor op een studie aan de University of Cambridge. EF biedt verschillende programma's aan in Cambridge zoals intensieve cursussen Engels tot en met 1-jarige voorbereidingsprogramma’s voor bachelor-, master- en phd-kandidaten. Meer weten over studeren aan de universiteit van Cambridge? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge

Universiteit in Cambridge

Gratis brochure

Cambridge University

Zit je vol ambitie en studie- en carrièreplannen, dan is een Engelstalig voorbereidingsprogramma voor Cambridge University een goede eerste stap. Treed in de voetsporen van beroemde academici zoals Charles Darwin en Stephen Hawking wanneer je in deze beroemde universiteitsstad studeert. Gezien de vele verschillende voorbereidingsprogramma's die we aanbieden voor Cambridge University, is er altijd wel een cursus die bij je past. Afhankelijk van de studie in jouw thuisland leveren sommige programma's je universitaire studiepunten op, terwijl andere programma's toelating garanderen tot Cambridge University of elders in Engeland.

Bereid jezelf voor op jouw toekomst

Een universitaire studie is een uitdaging, zeker als je die volgt in een taal die niet jouw moedertaal is. Het vereist flink wat toewijding op veel verschillende gebieden, en zodra je besloten hebt dat dit echt is wat je wilt, dan zul je er alles aan willen doen om het tot een succes te maken. Door jezelf aan te melden voor een voorbereidingsprogramma voor Cambridge University, weet je zeker dat je de uitdaging van een studie aan een Engelstalige universiteit aan zult kunnen. Tijdens deze cursus vergroot je je academische woordenschat en verbeter je je algemene communicatievaardigheden, zodat je tijdens je vervolgstudie met veel vertrouwen Engels zult spreken.