Zomerschool in New York

Zomerschool in New York
4.4
606
(606 beoordelingen)
4.4

EF's zomerschool in New York is de ideale manier om je Engels te leren in Amerika, terwijl je van een van de meest dynamische steden ter wereld geniet. Of je nou naar onze summer school in New York wilt gaan voor een paar weken, of langer om jezelf onder te dompelen, je keert terug naar huis met nieuwe inspiratie. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zomerschool in New York

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Amerika
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Amerika
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Amerika
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Amerika
Stad: New York

Een summer school New York

New York bruist van de energie die je nergens anders vindt. Dat maakt een summer school New York ook zo'n onvergetelijke kans die je met beide handen moet aangrijpen. Zoals elke andere onderdompeling in de taal hoor je Engels op straat, in de metro, in de winkels, de shows op en vlakbij Broadway en op alle bezienswaardigheden met historisch belang. Op summer school New York leer je in het klaslokaal de vaardigheden die je nodig hebt om met meer vertrouwen Engels te spreken en werk je in kleine groepen aan ons zelf ontwikkelde curriculum dat gebaseerd is op tientallen jaren onderwijservaring. De combinatie van onderdompeling in de taal en klassikaal onderwijs maken een summer school New York een geweldige motor om Engels te leren.

Een stad vol cultuur

Een summer school New York stelt je bloot aan een eindeloze stroom van intellectuele schatten en prachtige ervaringen voor al je zintuigen. De stad is een smeltkroes van allerlei culturen, huisvest de Verenigde Naties en veel inwoners komen vanuit de hele wereld. Tijdens jouw summer school New York kun je eten in restaurants met elke denkbare keuken, zoals Oekraïens, Koreaans, Frans, Italiaans en nog veel meer. De stad herbergt enkele van de beste musea ter wereld en de knapste koppen op aarde komen op de universiteiten van New York af. Op summer school New York kun je uiteraard ook naar een Broadway show of een zomers muziekfestival: in New York vind je echt overal cultuur.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.