Zomerschool in Amerika

Ga naar zomerschool in Amerika, dit is een fantastische manier om het leren te combineren met plezier. EF heeft zomerscholen over heel Amerika, je kunt zelf een bestemming kiezen, van de stranden in Californië of Florida tot en met de grote steden als Chicago en New York. Lees verder om te zien welke summerschool in Amerika bij je past.

Zomerschool in Amerika

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Amerika
Stad: New YorkMiami BeachHonoluluSan Francisco BostonSanta BarbaraSeattle

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Amerika
Stad: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan Francisco BostonSanta BarbaraSeattle

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Amerika
Stad: New YorkLos AngelesMiami BeachHonoluluSan Francisco San DiegoBostonSanta BarbaraSeattle

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Summer school Amerika

Wie zich aanmeldt voor een summer school Amerika, gaat een geweldige zomervakantie tegemoet! Kies voor een intensieve cursus van twee weken om van het Amerikaanse leven te proeven of blijf je hele zomer in de Verenigde Staten voor een ervaring die je horizon écht verbreed. Elke summer school Amerika combineert lessen met sport, examenvoorbereiding of keuzevakken en thema's zodat je je vakanties doorbrengt met gelijkgestemde studenten vanuit de hele wereld. In deze multiculturele omgeving maak je gemakkelijk nieuwe vrienden en krijg je veel kansen om zowel binnen als buiten het klaslokaal je Engels te oefenen en om jouw plaats van bestemming te ontdekken.

Bestemming, bestemming, bestemming

Elke summer school Amerika van EF ligt op een andere plek in dit enorme land, dus je kunt jouw bestemming kiezen op basis van de leukste bezienswaardigheden ter plaatse of de keuzevakken die we aanbieden. Wil je graag de drukte van het leven in een grote stad ervaren, meld je dan aan voor een summer school Amerika in New York, Boston, Chicago of Los Angeles. Ga je liever zoveel mogelijk naar het strand, dan is de laid-back cultuur van bestemmingen als Honolulu, Miami Beach, San Diego of Santa Barbara meer iets voor jou. Maar voor welke summer school Amerika je ook kiest, je Engels gaat gegarandeerd enorm vooruit.