Zomerschool Duits

Zomerschool Duits
4.2
1031
(1.031 beoordelingen)
4.2

Ga naar zomerschool Duits en krijg voorsprong met jouw Duits voor het volgend schooljaar. Onze Duitse zomercursussen bestaan uit een combinatie van innovatieve Duitse lessen met veel praktijkoefeningen. Daarnaast worden er ontzettend veel activiteiten en excursies voor je georganiseerd. Breng jouw zomervakantie door op onze zomerschool Duits. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zomerschool Duits

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Duitsland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Duitsland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Duitsland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Duitsland

Ontdek bestemmingen

Zomerschool Duits

Het is lastig om je een productievere vakantie voor te stellen dan een zomerschool Duits. Op zich is Duits best een lastige taal, maar wanneer je je er volledig in onderdompelt zal je het veel natuurlijker leren spreken. Op een zomerschool Duits gaan jouw leraren vanaf dag 1 recht op hun doel af: jou met vertrouwen Duits leren spreken. Je zult versteld staan hoe goed je zelfs met een beperkte woordenschat kunt communiceren zolang je maar gemotiveerd en toegewijd bent om creatief te zijn. Het volledige curriculum van de zomerschool Duits is er net als onze activiteiten en excursies op gefocust om jou gemakkelijker en vertrouwder om te laten gaan met de Duitse taal.

Onvergetelijke vakantie in Duitsland

Op onze zomerschool Duits kun je dankzij onze kleine klassen en persoonlijke aandacht op je eigen niveau je Duits ontwikkelen tot je de taal vloeiend spreekt. In je vrije tijd kun je enkele van Europa's mooiste en oudste bezienswaardigheden bezoeken en genieten van de rijke Duitse culturele tradities. Op onze zomerschool Duits zorgt onze grote mix van nationaliteiten ervoor dat je leert in een relaxte sociale omgeving en je verschillende internationale perspectieven zult gaan begrijpen. Duitsland ontdekken is veel leuker als je dat met vrienden kunt doen, en op onze zomerschool Duits zul je zeker nieuwe vriendschappen sluiten. De sfeer is zowel aanmoedigend als positief, wat je nog meer helpt om de Duitse taal met vertrouwen te leren spreken.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.