Zomerschool in Brighton

Zomerschool in Brighton
4.4
435
(435 beoordelingen)
4.4

Onze Brighton summer school biedt je een geweldige kans om je Engels te verbeteren. We hebben zomerprogramma's in Brighton voor tieners, studenten en volwassenen. Welk programma je ook kiest, je zult versteld staan hoeveel plezier je kunt hebben op de Brighton summer school. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zomerschool in Brighton

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Brighton
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Brighton
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Brighton

Brighton Zomerschool

Studeren aan de Brighton summer school biedt je de beste aspecten van het studentenleven: geweldig onderwijs en geweldig veel plezier. Dankzij een lesprogramma dat focust op communicatieoefeningen gaat je Engels snel vooruit. Ook krijg je toegang tot nuttige multimedia-leertechnologie in het taallab. Op de Brighton summer school voeg je je bij studenten vanuit de hele wereld en ontdekken jullie samen waarom deze stad 'Londen by the sea' wordt genoemd zodra het wat warmer wordt. Je zult genieten van het beste zomerse Britse nachtleven en bruin worden als je tussen het leren door op het strand ligt. Het verbeteren van je Engels staat garant voor plezier op onze Brighton summer school.

Grote vooruitgang op zomerschool

Ons sinds 1965 bewezen curriculum garandeert dat jouw Engels vooruit gaat op onze Brighton summer school. Onze communicatieve lesmethode geeft je meer tijd om je spreekvaardigheid te oefenen in de les en de multimediatechnologie in het taallab versterkt wat je in het klaslokaal hebt geleerd. Als je volgens planning studeert, kun je een heel cursusniveau vooruitgaan in jouw tijd op onze Brighton summer school. Je kunt je vooruitgang zelfs nog versnellen door een zomer lang een intensieve cursus te volgen. Het na lestijd oefenen van je Engels in de stad is natuurlijk een van de beste manieren om de taal echt vloeiend te leren spreken. Simpel gezegd zal je op Brighton summer school versteld staan van je eigen vooruitgang.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.