Zomerschool in Engeland

Zomerschool in Engeland
4.3
800
(800 beoordelingen)
4.3

Wil jij je Engelse taalvaardigheden verbeteren terwijl je de tijd van je leven hebt in Engeland? Dan is onze summerchool in Engeland zeker wat voor jou. Onze zomerschool in Engeland combineren taallessen met leuke activiteiten waardoor het zeker niet zal voelen alsof je alleen maar les hebt. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zomerschool in Engeland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: LondenOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristolTorbayIsle of Wight
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen

Summerschool Engeland

Naar summerschool Engeland gaan voelt helemaal niet schools - daarvoor is het veel te leuk! Engels studeren op een summerschool Engeland voelt meer als een zomerkamp: rondom de Engelse lessen worden veel excursies en activiteiten georganiseerd, en daarnaast krijg je genoeg vrije tijd om je bestemming samen met je nieuwe vrienden te ontdekken. Bereid je voor op een universitaire studie of op een internationaal taalexamen of geef je CV een makeover. Wat ook jouw reden is om naar summerschool Engeland te komen, je volgt er het allerbeste taalonderwijs en krijgt hulp en ondersteuning van ervaren leraren zodat je jouw Engels naar een hoger niveau tilt.

Bruisende steden of de charme van de kust

Heb je eenmaal besloten dat je naar een summerschool Engeland wilt, dan kun je kiezen uit een fantastisch breed aanbod van Engelse bestemmingen. Wil je graag je zomer doorbrengen op een zandstrand terwijl je ijsjes proeft, dan kun je naar de kustplaatsen Brighton, Bournemouth, Eastbourne of Torquay gaan, die allemaal de traditionele charme van de kust hebben en waar een relaxte vakantiesfeer hangt. Verblijf je tijdens je summerschool Engeland liever in een grote stad, ga dan naar Londen, Manchester, Oxford of Cambridge om alle bezienswaardigheden te bezoeken en je Engels te oefenen in een snelle stadsomgeving. Voor welke stad je ook kiest, je bent altijd verzekerd van studeren in een moderne school met ideale leerfaciliteiten.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.