Zomerschool in Engeland

Misschien klinkt een zomerschool niet zo leuk, maar een zomerschool in Engeland zeker wel! Wil jij je Engelse taalvaardigheden verbeteren terwijl je de tijd van je leven hebt in Engeland? Dan is onze summerchool in Engeland zeker wat voor jou. Onze zomerscholen in Engeland combineren taallessen met leuke activiteiten waardoor het zeker niet zal voelen alsof je alleen maar les hebt. Er is genoeg tijd om leuke dingen te doen in je vrije tijd en je maakt snel nieuwe vrienden. EF kan alles voor je regelen en is niet voor niets al vier jaar op rij gekozen tot meest favoriete organisatie taalreizen in Nederland.

Zomerschool in Engeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Engeland
Stad: LondenCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Engeland
Stad: LondenCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Volwassenen en professionals
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Engeland
Stad: LondenCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne

Summerschool Engeland

Naar summerschool Engeland gaan voelt helemaal niet schools - daarvoor is het veel te leuk! Engels studeren op een summerschool Engeland voelt meer als een zomerkamp: rondom de Engelse lessen worden veel excursies en activiteiten georganiseerd, en daarnaast krijg je genoeg vrije tijd om je bestemming samen met je nieuwe vrienden te ontdekken. Bereid je voor op een universitaire studie of op een internationaal taalexamen of geef je CV een makeover. Wat ook jouw reden is om naar summerschool Engeland te komen, je volgt er het allerbeste taalonderwijs en krijgt hulp en ondersteuning van ervaren leraren zodat je jouw Engels naar een hoger niveau tilt.

Bruisende steden of de charme van de kust

Heb je eenmaal besloten dat je naar een summerschool Engeland wilt, dan kun je kiezen uit een fantastisch breed aanbod van Engelse bestemmingen. Wil je graag je zomer doorbrengen op een zandstrand terwijl je ijsjes proeft, dan kun je naar de kustplaatsen Brighton, Bournemouth, Eastbourne of Torquay gaan, die allemaal de traditionele charme van de kust hebben en waar een relaxte vakantiesfeer hangt. Verblijf je tijdens je summerschool Engeland liever in een grote stad, ga dan naar Londen, Manchester, Oxford of Cambridge om alle bezienswaardigheden te bezoeken en je Engels te oefenen in een snelle stadsomgeving. Voor welke stad je ook kiest, je bent altijd verzekerd van studeren in een moderne school met ideale leerfaciliteiten.