Zomerschool in Londen

Zomerschool in Londen
4.5
655
(655 beoordelingen)
4.5

Onze zomerschool in Londen slaat twee vliegen in een klap. Je verbetert je Engels met ervaren docenten en de meest geavanceerde online leeromgeving, en klasgenoten van over de hele wereld. En je geniet van een stedentrip in een van Europa's meest fascinerende steden. EF's Summer School London is de perfecte manier om deze zomer te leren. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zomerschool in Londen

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen

Summer school Londen

Naar een summer school London gaan betekent dat je je volledig onderdompelt in de Engelse taal. Je krijgt niet alleen elke dag uitstekend Engels taalonderwijs, maar verbetert je Engelse vaardigheden ook buiten het klaslokaal dankzij de vele uitjes en activiteiten in de stad, het leven in een Engelstalig gastverblijf of een Engelstalige studentenresidentie, en al je communicatie met native speakers terwijl je je weg vindt door de stad. Maar summer school London gaat niet alleen om de vooruitgang die je boekt tijdens je verblijf in Engeland. Het is ook een ontzettende motiverende ervaring die het hele jaar blijft hangen, zodat je ook weer thuis effectiever zult studeren en met meer plezier Engels spreekt.

Haal het meeste uit jouw tijd in Londen

Op een summer school London ben je nooit ver van bezienswaardigheden. Londen heeft een enorm rijke geschiedenis die 2000 jaar terug gaat tot het Romeinse Rijk. De stad bewaart haar tradities uiterst voorzichtig, maar is ook trots op alle moderniteit. Of je nu geïnteresseerd bent in de honderden kerken in de hele stad of liever de hipste boetiekjes en meest trendy clubs ontdekt, je vindt in Londen altijd wat je zoekt. Je rooster van de summer school London bevat Engelse taallessen, door school georganiseerde excursies, sport en spel, en vrije tijd om de delen van Londen te bezoeken waar je zelf het meeste in geïnteresseerd bent.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.