Engeland

Zomerschool in Oxford

Zomerschool in Oxford
4.3
629
(629 beoordelingen)
4.3

EF's Summer school Oxford is de perfecte manier om van het Britse leven te proeven terwijl jouw Engels met sprongen vooruit gaat. Onze summer school Oxford heeft flexibele programma's, zodat je zelf kunt kiezen welke intensiteit, lengte en specialisatie jouw cursus moet hebben, afhankelijk van je eigen doelen en beschikbaarheid. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zomerschool in Oxford

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford

Summer school Oxford

Onze summer school Oxford bied je veel mogelijkheden om je Engelse taalstudie vorm te geven. Er zijn bijvoorbeeld twee weken durende programma's voor wie een korte taalvakantie wil en cursussen van een heel jaar waarmee je vloeiend Engels leert spreken. Onze programma's op summer school Oxford verschillen ook in zwaarte, zodat je zelf de verhouding tussen lessen en vrije tijd kunt bepalen. Zit je niet in de klas, dan neem je waarschijnlijk een duik in de universitaire sfeer van dit stadje. Oxford heeft schitterende bruggen, goed onderhouden parken en fascinerende musea. Dit alles maakt onze summer school Oxford tot een geweldige plek om Engels te leren.

Lessen in Oxford

Op summer school Oxford wordt een lesmethode gebruikt die we al sinds 1965 toepassen om studenten Engels te doceren. Je doet mee aan communicatieoefeningen en groepsprojecten die je aanmoedigen om de taal actief toe te passen. Daarnaast volg je op summer school Oxford ook sessies in het taallab. Daarin maak je gebruik van multimediatechnologie om alles wat je in de les hebt geleerd extra te versterken en de puntjes op de i te zetten. De klassen zijn klein, met zo'n 12 tot 15 leerlingen per groep. Hierdoor kan je leraar je veel persoonlijke aandacht kan geven. De lessen op summer school Oxford helpen je om langdurige vooruitgang te boeken op het gebied van Engels.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.