Zomerschool in Frankrijk

Zomerschool in Frankrijk
4.7
778
(778 beoordelingen)
4.7

Naar zomerschool gaan klinkt niet leuk, maar naar zomerschool in Frankrijk gaan klinkt een heel stuk beter. Onze taalcursussen Frans in Frankrijk verbeteren jouw Frans met behulp van lesmethodes gericht op communicatieve vaardigheden. Keer huiswaarts met volle motivatie om jouw Frans te blijven verbeteren. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice

Zomerschool in Frankrijk

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Zomerschool Frans

Wie kiest voor een zomerschool Frans, leert die taal alsof je naast een warme bakker staat: het aroma dringt door tot in je geest en zorgt dat je zin krijgt in meer. Onze kleine klassen, deskundige leraren en tientallen jaren ervaring zorgen ervoor dat jouw zomerschool Frans een echte uitdaging wordt. Je focust op het vloeiend spreken van de taal, zodat je je nieuwe vaardigheden direct kunt toepassen. Als je deze zomer in Frankrijk woont, leer je bijna automatisch Frans en ga je elke dag vooruit dankzij de eindeloze stroom aan mogelijkheden om de taal te oefenen. Een zomerschool Frans is precies wat je nodig hebt om jezelf te herinneren waarom je ook alweer Frans wilde leren.

Een ervaring om nooit te vergeten

Een zomerschool Frans is allesbehalve hard werken. Stel je voor hoe veel voldoening het geeft om ter plekke te studeren: je leert een nieuwe vaardigheid die je vervolgens direct kunt toepassen. Na de lessen lonkt jouw plaats van bestemming en zul je maar al te graag de terrassen, eigenzinnige winkeltjes, bakkers en musea willen ontdekken. In het weekend wil je misschien een tripje naar de Baskische kust maken, relaxen aan de Middellandse Zee, een kerkdorpje zoals Chartres bezoeken of een rondleiding door de Loire-chateaux krijgen. Op zomerschool Frans proef je van het goede leven op een manier die je alleen maar kunt door de Franse taal te leren.