Zomerschool

Zomerschool Frans

Zomerschool Frans
4.4
1044
(1.044 beoordelingen)
4.4

Ontdek de schoonheid van Frankrijk deze zomer op een zomerschool Frans. Frankrijk is een van de meest bezochte landen ter wereld en heeft geweldige stranden, een goede keuken en wereldberoemde wijnen. Die cultuur maakt deel uit van EF's zomerschool Frans, dus je zult al die zaken meemaken tijdens je verblijf. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zomerschool Frans

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk

Ontdek bestemmingen

Zomerschool Frans

Een cursus volgen aan een zomerschool Frans is de ideale manier om in de vakantie aan je taalvaardigheden te werken. Je krijgt daar niet alleen het allerbeste taalonderwijs van deskundige Franse leraren, maar oefent je Frans continu in het dagelijks leven wanneer je je medestudenten leert kennen en Frankrijk ontdekt. Of je nu in je gehele zomervakantie aan onze summerschool Frans studeert, als onderdeel van een gap year of slechts als korte taalvakantie, het is een waardevolle ervaring die je kan motiveren om het hele jaar door Frans te blijven spreken. Om de taal echt onder de knie te krijgen en de Franse cultuur van binnenuit te ontdekken werkt niets beter dan lessen volgen aan onze summerschool Frans.

Een taalcursus op maat

Op onze zomerschool Frans kun je veel aspecten van je cursus op maat maken, zodat je een programma krijgt dat goed bij je past. Van bestemming, startdata en lengte tot keuzevakken en wat je in je vrije tijd doet: een persoonlijke cursus is de beste manier om goede resultaten te halen. We zijn er zo van overtuigd dat je bij ons vooruitgang zult boeken, dat we dat zelfs garanderen. Onze lessen op zomerschool Frans richten zich op communicatie, en je zult merken dat er veel rollenspellen en interactieve leeractiviteiten op de planning staan waarmee je de taal met vertrouwen leert spreken. Je kunt zelf kiezen of je in een groep met medestudenten uit je eigen land studeert, of in een internationale groep aan de slag gaat om extra veel Frans te oefenen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.