Reviews: EF Bristol

Reviews: EF Bristol
567
(567 reviews)

Op zoek naar een Engelse school in Bristol?

In het hart van het levendige zuidwesten van Engeland staat EF Bristol als een baken van uitmuntendheid in taalonderwijs. Bristol is een stad boordevol cultuur en geschiedenis, die een ideale achtergrond biedt voor jouw Engelse taalreis en een dynamische en veilige omgeving voor je studie.

Elk jaar kiezen studenten uit alle hoeken van de wereld EF Bristol als hun voorkeursbestemming voor het leren van Engels. De school staat bekend om haar toewijding aan het leveren van eersteklas cursussen Engels, geleid door ervaren docenten die een gecertificeerde en effectieve lesmethode volgen. Als je voor EF Bristol kiest, kies je voor een uitgebreid pakket met Engelse lessen, comfortabele accommodatie, maaltijdplannen en allerlei verrijkende activiteiten die je niet alleen helpen om je te verdiepen in de Engelse taal, maar je ook de kans geven om je onder te dompelen in de plaatselijke cultuur.

Bekijk alle reviews van EF Bristol die studenten van over de hele wereld in de loop der jaren hebben achtergelaten en bereid je voor om vol vertrouwen aan je studie in het buitenland te beginnen.

Waarom studeren in Bristol met EF?

Dit is waarom je met EF in Bristol zou moeten studeren.

Wereldleider in internationaal onderwijs

Hypermoderne campus aan Bristols centrale Queen Square

60 jaar ervaring in Engels onderwijs

All-inclusive pakket: taalcursus, accommodatie en maaltijden

24/7 ondersteuning, van voor het boeken tot na je thuiskomst

Engels leren in Bristol

EF Bristol Reviews

EF Bristol: gedetailleerde reviews