Reviews: EF Nieuw-Zeeland

Reviews: EF Auckland
610
(610 reviews)

Op zoek naar een Engelse school in Nieuw-Zeeland?

EF Auckland ligt verscholen in het betoverende landschap van Nieuw-Zeeland en is een centrum voor uitmuntendheid op het gebied van de Engelse taal. De school biedt een eersteklas Engels programma in één van de meest levendige en prachtige steden van de Stille Oceaan. Tegen de achtergrond van de natuurlijke wonderen van Auckland biedt EF Auckland meeslepende en dynamische programma's voor studenten die graag vloeiend Engels willen spreken en tegelijkertijd willen genieten van de natuurlijke schoonheid van Nieuw-Zeeland.

EF Auckland blijft elk jaar een topkeuze voor studenten wereldwijd die op zoek zijn naar een leerervaring Engels in het hart van de Stille Oceaan. Onze uitgebreide reeks programma's bestaat uit gepersonaliseerde cursussen Engels, accommodatieopties, maaltijdplannen en een breed aanbod aan boeiende activiteiten. Elk onderdeel is ontworpen om studenten in staat te stellen de lokale cultuur van harte te omarmen, nieuwe contacten te leggen en hun Engelse taalvaardigheden echt te verbeteren.

Bekijk alle reviews van EF Auckland die studenten van over de hele wereld in de loop der jaren hebben achtergelaten en bereid je voor om vol vertrouwen aan je studie in het buitenland te beginnen.

Waarom studeren in Auckland met EF?

Dit is waarom je met EF in Auckland zou moeten studeren.

Wereldleider in internationaal onderwijs

Hypermoderne gerenoveerde school in het stadscentrum

60 jaar ervaring in Engels onderwijs

All-inclusive pakket: taalcursus, accommodatie en maaltijden

24/7 ondersteuning, van voor het boeken tot na je thuiskomst

Engels leren in Nieuw-Zeeland

EF Auckland Reviews

EF Auckland: gedetailleerde reviews