Reviews: EF Malta

Reviews: EF Malta
932
(932 reviews)

Op zoek naar een Engelse school in Malta?

EF Malta is één van onze belangrijkste Engelse scholen en biedt een uitzonderlijke leerervaring op één van Europa's meest fascinerende eilandbestemmingen. EF Malta ligt in het hart van deze pittoreske archipel en biedt een dynamische en meeslepende omgeving voor leerlingen die hun Engelse taalvaardigheid willen verbeteren terwijl ze omringd worden door Malta's unieke culturele sfeer.

Jaar in jaar uit kiezen studenten van over de hele wereld EF Malta als hun bestemming om Engels te leren. Onze uitgebreide programma's bestaan uit op maat gemaakte cursussen Engels, accommodatie opties, maaltijdplannen en een divers aanbod aan boeiende activiteiten, allemaal ontworpen om studenten te helpen zich volledig onder te dompelen in de lokale cultuur, nieuwe vrienden te maken en hun Engelse taalvaardigheden te verbeteren.

Bekijk alle EF Malta reviews die studenten van over de hele wereld in de loop der jaren hebben achtergelaten en bereid je voor om vol vertrouwen aan jouw studie in het buitenland te beginnen.

Waarom studeren in Malta met EF?

Dit is waarom je met EF in Malta zou moeten studeren.

Wereldleider in internationaal onderwijs

Drie hypermoderne campussen in Malta op de beste locaties aan zee

60 jaar ervaring in Engels onderwijs

All-inclusive pakket: taalcursus, accommodatie en maaltijden

24/7 ondersteuning, van voor het boeken tot na je thuiskomst

Engels leren in Malta

EF Malta Reviews

EF Malta: gedetailleerde reviews