GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

EF Parijs- ervaring, update #myticketaroundtheworld

EF Parijs- ervaring, update #myticketaroundtheworld

Hi all, Terwijl ik dit schrijf zit ik in het vliegtuig onderweg naar Los Angeles, terugkijkend op een bizarre week. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad in m’n gastgezin, heel veel bezocht en bekeken, ik ben uitgegaan en heb ondertussen ook nog m’n Frans opgehaald. Lees meer!

Parijs was voor mij een hele bijzondere stad. Ik was ooit naar Disneyland geweest, maar ben eigenlijk nooit in de stad zelf geweest. De stad is super groot, maar met de metro kom je overal super snel en zorgt het ervoor dat je dan ook veel tijd over hebt om naar meerdere wijken te gaan. Zelf had ik een boekje van Parijs gekocht en had ik ook veel sites bezocht waar ik de hotspots kon vinden.

TIP; De staff van EF weet zelf altijd al heel veel van de beste plekjes, dus ga mee op een activiteit of vraag of zij nog tips hebben! Ik ben zelf meegegaan op de boottrip en naar de EF welcome party, waardoor ik al heel snel mensen heb ontmoet. Het leuke is dan ook dat er mensen komen van over de hele wereld. Ik had vriendinnen uit Mexico, België, Slowakije, Argentinië, Colombia en het leuke is dan ook dat iedereen een hele andere cultuur heeft.

Ik verbleef zelf in een gastgezin, wat echt super leerzaam was. Je moet namelijk de hele tijd Frans praten, waardoor je de taal veel sneller leert. Ik zat zelf in een kamer met een meisje uit Mexico. M’n hostfamily was echt super lief en daardoor maakte het voor mij niet uit dat ik 45 min moest reizen. Ik weet namelijk dat de gastgezinnen verder uit het centrum ligt, maar het voordeel is wel dat je avondeten wordt klaargemaakt. Wel een nadeel is dat wanneer je wilt uitgaan een taxi moet terugnemen en in je eentje kost dat wel meer geld.

In 1 week heb ik echt super veel bezocht en ik heb uiteraard alles gevolgd. De vlogs komen binnenkort online. Dezen kan je vinden op mijn Youtube kanaal.

Natuurlijk heb ik al veel kiekjes geschoten, die je allemaal op mijn Instagram

www.sophievanbalen.com

Vraag een gratis brochure aanOntdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden

Ontdek de wereld en leer een taal in het buitenland

Lees meer