GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

2 weken studeren in Malta? De beste ervaring in mijn leven tot nu toe.

Amber is twee weken met EF op Malta geweest om Engels te leren.
2 weken studeren in Malta? De beste ervaring in mijn leven tot nu toe.

De eerste dag heb ik al snel Nederlandse vrienden gemaakt. De rest van mijn tijd op Malta heb ik dan ook met hen doorgebracht en dat was super leuk.

Mijn klasgenoten kwamen uit allemaal verschillende (en ook verre) landen. Niet alleen mijn klasgenoten, maar ook mijn kamergenoot kwam uit een andere cultuur. Zij kwam helemaal uit China! Hierdoor heb ik veel geleerd over nieuwe culturen.

In de lessen wordt er onderling veel overlegt in het Engels wat mij zeker heeft geholpen om nu beter Engels te spreken. De lessen waren ook goed te volgen en het was niet te moeilijk of te makkelijk waardoor het ook erg leuk was.

Met de andere Nederlandse studenten gingen we elke avond eten en zijn we naar de leukste plekken op Malta gegaan. Doordat ik in de zomer op Malta ben geweest, heb ik ook echt een vakantiegevoel gehad. Na of voor de lessen gingen we vaak nog naar een beachclub en in de avonden gingen we uit. Het was super leuk om een taal te leren en tegelijk ‘vakantie’ te vieren.

Tijdens mijn taalcursus ben ik grote sprongen vooruit gegaan. Ik ben begonnen op level B1 en geslaagd op level B2. Ik ben dus met twee weken al een niveau omhoog gegaan.

Ik heb spijt dat ik niet langer dan 2 weken ben gegaan, want wat heb ik een leuke tijd gehad daar!  Het is voorbij gevlogen…

Leer Engels op MaltaOntdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden

Test je Engels in een paar minuten

Lees meer