GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

De 5 meest instawaardige plekken in Londen

De 5 meest instawaardige plekken in Londen

Als je Londen gaat verkennen (of er binnenkort heen wilt gaan reizen) en je probeert de perfecte Instagram-foto van je reis te maken om je vrienden te laten zien hoeveel plezier je hebt, dan zijn er veel coole locaties om te bezoeken. Hier zijn mijn top 5 meest instawaardige plekken in Londen (die toevallig ook gunstig gelegen zijn rond de EF London campus) voor de perfecte feed.

  1. Kleurrijke deuren buiten de school

Als je door Roupell Street loopt op weg naar de EF London school, zie je veel deuren in verschillende mooie tinten. Afhankelijk van je outfit van de dag (#ootd) kun je een deur uitkiezen die past bij de kleuren van je kleding. Het perfecte recept voor een originele foto!

Natuurlijk is Notting Hill een andere hotspot om een ​​van die iconische foto’s te krijgen. Het is dus de moeite waard om dat toe te voegen aan je rondleiding door de stad.

  1. Bakstenen huizen aan Colombo Street

De meeste gebouwen rond de school bestaan ​​uit verschillende tinten baksteen. Hoewel, een plek die je die echte Engelse vintage sfeer geeft, is een pub genaamd Rose & Crown. Deze zit op slechts 2 minuten lopen van de school.

Als je een outfitfoto of een portretfoto wilt maken, vormen de trappen buiten het gebouw de perfecte achtergrond. Je kunt net zo goed de majestueuze wolkenkrabber achter het gebouw in het frame opnemen. En als een Instagram-posant vermoeiend wordt, kun je altijd genieten van een drankje in de pub!

  1. Witte huizen buiten Southwark

Als je wat tijd hebt om te doden na de les en voordat je naar huis gaat, kun je met je nieuwe klasgenoten buiten Southwark station stoppen. Maak hier vette foto’s voor de witte huizen in Blackfriars Road, dicht bij het Baltic restaurant.

Als je op zoek bent naar een elegante en moderne locatie, dan is dit de plek voor jou. Weet je niet wat je met je handen moet doen tijdens het poseren? Pak een kopje koffie to-go bij een van de vele cafés in de buurt om een ​​prop toe te voegen voor een beetje extra flair.

  1. Graffiti op Cornwall Road

Terwijl je over Cornwall Road slentert, zie je een graffitimuur die de ideale achtergrond vormt voor je foto’s. Wil je een beetje kleur in je Instagram-feed wilt brengen om het typische Londense weer te contrasteren (laten we eerlijk zijn: enigszins grijs)? Dan is dit er een om uit te checken. Dit is de plek om foto’s te maken om je nieuwe Londense outfits aan je vrienden te laten zien. Of maak een grappige of coole selfie met je vrienden.

  1. Waterloo Bridge

Waterloo Bridge ligt op slechts 10 minuten lopen van de EF London school en is de perfecte plek om te genieten van een panoramisch uitzicht over Londen. Als je de dag goed wilt beginnen, kun je voor de les stoppen bij Waterloo Bridge en de zonsopgang bekijken. Als je meer van zonsondergang houdt, kun je genieten van de ondergaande zon en prachtige foto’s maken van de skyline van Londen.

Ik staar altijd naar dat prachtige uitzicht terwijl ik naar mijn favoriete liedjes luister. Waterloo Bridge is een geweldige plek om naartoe te gaan, vooral als je niet de kans hebt om veel van de toeristische plekken in Londen te bezoeken. Vanaf daar kun je The London Eye, Westminster en Big Ben zien – allemaal ongelooflijk om te zien!

Bekijk hier Didi’s video van de meest instawaardige plekken in Londen!

Wil jij Engels leren in Londen?Bestel een gratis brochure
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden