GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

EF Ervaringen: Alessandro uit Italië bij EF Kaapstad

We vroegen onze studenten om hun ervaringen te delen: Wat vonden ze het leukst aan hun tijd in het buitenland? Aan welke activiteiten hebben ze deelgenomen? Welk advies hebben ze voor degenen die op het punt staan om aan een soortgelijke reis te beginnen? Dit is wat ze met ons deelden!
EF Ervaringen: Alessandro uit Italië bij EF Kaapstad

Ik ben net terug van de meest ongelooflijke ervaring van mijn leven. In augustus bracht ik twee weken door in Kaapstad, Zuid-Afrika, en het voldeed echt aan al mijn verwachtingen. Deze twee weken waren gevuld met intense sightseeing, waardoor we het beste haalden uit een korte maar prachtige reis.

Ik was gefascineerd door de natuurlijke schoonheid van Zuid-Afrika, zowel de landschappen als de mensen. Ik heb veel gewandeld op de Tafelberg en in de omliggende heuvels, naast vele andere activiteiten. Ik had het ontzettend naar mijn zin met paragliden, een safari, snorkelen en zelfs bungeejumpen, wat ongetwijfeld het hoogtepunt van het hele avontuur was. De zonsondergangen boven de oceaan waren al even onvergetelijk. Deze ervaring diende als een aangrijpende herinnering aan het belang van het koesteren van elk moment in het leven en het loslaten van onnodige afleidingen.

Voor mijn vertrek werd ik geplaagd door constante angst. Misschien was dat het enige "negatieve" aspect van de ervaring. Maar toen ik voet zette in Kaapstad veranderde alles. Door het warme welkom van de lokale bevolking voelde ik me meteen thuis. Als ik de kans kreeg, zou ik deze reis nog een keer maken, maar deze keer zou ik mijn verblijf aanzienlijk verlengen!

Leer Engels in KaapstadOntdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden

Test je Engels in een paar minuten

Lees meer