GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

EF Ervaringen: Gabriela uit Mexico bij EF Toronto

Ik vind het heerlijk om in Toronto te zijn! De gedachte dat ik nog maar 3 maanden te gaan heb maakt me verdrietig; ik wil niet weg. Maar wat belangrijk is, is de houding om te genieten van elk moment dat ik hier nog heb. Naar EF Toronto komen is het echt waard.
EF Ervaringen: Gabriela uit Mexico bij EF Toronto

Ik sta op het punt om 2 maanden EF in Toronto af te ronden en eerlijk gezegd is het een fantastische tijd geweest.

Ik kwam aan met een laag niveau Engels en was nogal bezorgd omdat ik niet wist hoe ik zou communiceren of de lessen zou begrijpen. De mensen hier zijn echter erg vriendelijk. De leraren zijn toegewijd om je te helpen leren en maken de lessen dynamisch en leuk. Dankzij hen en de dagelijkse oefening binnen en buiten school kan ik nu gesprekken voeren met anderen.

Ik heb veel vrienden uit andere landen gemaakt en dat is ongelooflijk nuttig omdat ik mijn Engels met hen oefen buiten school. Dit is zonder twijfel een heel gaaf en belangrijk onderdeel van reizen met EF - je leert niet alleen in de klaslokalen, maar ook daarbuiten."

Er zijn verschillende plekken waar je naartoe kunt na de lessen bij EF Toronto, omdat het in Downtown ligt en overal dichtbij. Je vindt er restaurants met heerlijk eten dat niet duur is, en als je de wettelijk toegestane leeftijd hebt om alcohol te drinken, is er ook een grote verscheidenheid aan bars om rond te hangen. Persoonlijk ga ik graag naar de parken omdat ze prachtige uitzichten bieden en perfecte fotomomenten opleveren. Je kunt ook naar het strand gaan als je even wilt ontspannen, of als je van winkelen houdt, is Toronto de perfecte plek; er zijn veel winkels in de buurt van de school en talloze winkelcentra om te verkennen.

In Toronto is het transportsysteem goed gecoördineerd, dus het is heel moeilijk om te verdwalen.

Wat ik ook erg leuk vind aan EF Toronto is dat ze bijna elke dag activiteiten hebben, zoals musea bezoeken, spelletjes spelen, feestjes bijwonen, de stad verkennen en uitstapjes maken naar andere steden. Ik heb Chicago al bezocht met EF en ik vond het geweldig! Het is zeker de moeite waard en ik ben van plan om met Nieuwjaar naar New York te gaan; dit zijn ervaringen die je niet mag missen!

Tot slot wil ik mijn ervaring met mijn gastgezin benadrukken. Eerlijk gezegd voel ik me ongelooflijk op mijn gemak in mijn huis. Mijn gastmoeder is alleenstaand en ik heb drie kamergenoten van verschillende nationaliteiten, wat fantastisch is omdat ik mijn Engels kan oefenen vanaf het moment dat ik wakker word tot ik naar bed ga. De maaltijden die mijn gastmoeder bereidt zijn heerlijk, het huis is altijd schoon en ze steunt ons op allerlei manieren. Ze maakt een praatje met ons, raadt ons plaatsen aan om te bezoeken en op sommige zondagen gaan we samen uit naar plaatsen in de buurt van de stad.

Ik vind het heerlijk om in Toronto te zijn! De gedachte dat ik nog maar 3 maanden te gaan heb maakt me verdrietig; ik wil niet weg. Maar wat belangrijk is, is de houding om te genieten van elk moment dat ik hier nog heb. Naar EF Toronto komen is het echt waard.

Leer Engels in TorontoOntdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden

Test je Engels in een paar minuten

Lees meer