GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

EF Santa Barbara – ervaring update

EF Santa Barbara – ervaring update

Een nieuwe post over mijn tweede verblijf van #myticketaroundtheworld  EF SANTA BARBARA! Overal palmbomen, super chill weer, zonnen en shoppen…

Naar mijn mening is Santa Barbara een hele leuke stad. Het voelt (zonder die grote auto’s) alsof je in een Spaans dorpje bent omdat er heel veel Mexicaanse invloeden zijn. Genoeg keuzes ook als je ergens wilt gaan eten. Zelf verbleef ik weer in een gastgezin, dit keer een half uur vanaf Santa Barbara in een dorpje genaamd Carpenteria. Ik had dit keer ook weer een super lief gastgezin.

Santa Barbara is wel heel anders dan Parijs. Het is toch Amerika, en dat betekent dat wanneer je een andere stad wilt bezoeken toch wel een auto moet hebben. Alles is namelijk verder uit elkaar en omdat er geen metro is in Santa Barbara, is het openbaar vervoer of een Uber de enige optie. EF biedt daar in tegen wel activiteiten aan in het weekend zoals een weekend Los Angeles, Las Vegas, San Fransisco en nog veel meer! Ik heb dit helaas niet kunnen doen aangezien ik zaterdag vertrok, maar ik heb wel gehoord dat die tripjes het geld echt waard zijn!

Voor de rest is het super chill dat wanneer je de school uitloopt, je gelijk naar de shopping street kan lopen en uiteindelijk ook bij het strand uitkomt! Heel relaxt om dus na de les even op het strand te liggen. Surfen is daar ook heel populair. Helaas was ik er maar een weekje, anders had ik veel meer kunnen doen en ook veel meer gedaan. Ik ben wel nog naar de Outlet in Camerillo geweest, waar je echt van alles hebt voor super chille prijzen! Aanrader dus als je vlakbij Los Angeles/ Santa Barbara bent!

Zijn jullie ooit in Santa Barbara geweest? Of zijn jullie van plan om hierheen te gaan?  Meer info over EF Santa Barbara vind je hier!

X Sophie

[

Vraag een gratis brochure aanOntdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden

Leer tot 10 talen in meer dan 50 top bestemmingen wereldwijd.

Lees meer