GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

5 TikTok accounts om te volgen voor reisinspiratie

5 TikTok accounts om te volgen voor reisinspiratie

Als het gaat om online reisinhoud, is er geen tekort aan ongelooflijke inspiratie op TikTok, waar reisgoeroes hun volgers uitnodigen om deel te nemen aan hun betoverende wereldwijde avonturen.

Als je op zoek bent naar de volgende adembenemende plek om te ontdekken, of gewoon op zoek bent naar een dagelijkse dosis escapisme, dan zijn hier vijf TikTok accounts die je moet volgen voor reisinspiratie.

1. Maria @heyshetravels

Maria woont in British Columbia en laat het beste zien van haar avonturen en reizen in de buitenlucht. Haar account deelt haar passie voor de natuurlijke schoonheid van de planeet terwijl ze wandelt, kajakt en zelfs ziplinet over de hele wereld.

View post on TikTok

2. Madeline @lu_madeline

Madeline is een fotograaf en content creator die met haar man en twee kinderen over de hele wereld heeft gewoond en gereisd. Haar account inspireert volgers met reistips door ongelooflijke hotels, gerechten en ervaringen te belichten.

View post on TikTok

3. Uzma @uzma.mahbub

Uzma is een creatieveling uit Londen wiens reizen over de hele wereld prachtige landschappen en reisaanbevelingen bevatten.

View post on TikTok

4. Marco & Gius @marcoegius

Marco en Gius hebben meer dan 40 landen bezocht en delen hun avonturen kriskras door de wereld. Van bergtoppen tot blauwe lagunes, dit reizende duo leeft het leven ten volle.

View post on TikTok

5. Alexa @limsawkward

Alexa is een travel creator en storyteller gevestigd in Washington DC wiens account de wereld inspireert om te reizen. Haar reistips en aanbevelingen zijn bijzonder nuttig en haar video's van reizen in Mexico, Griekenland, Kroatië en daarbuiten zijn prachtig.

View post on TikTok
Start exploring the worldStudy abroad
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden

Ontdek de wereld en leer een taal in het buitenland

Lees meer