Buitenlands kamp

Buitenlands kamp
4.2
1793
(1.793 beoordelingen)
4.2

Wil jij een heel bijzondere schoolvakantie hebben? Dan is een buitenlands kamp echt iets voor jou! Leer een nieuwe taal en maak nieuwe vrienden. Doe onvergetelijke ervaringen op tijdens een buitenlands kamp, of het nu Pasen, zomer of herfstvakantie is. Volg een taalcursus en word zelfstandiger en onafhankelijker op een kamp in het buitenland.

Buitenlands kamp

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland

Wat een buitenlands kamp zo bijzonder maakt

Onze kampen in het buitenland combineren een taal leren met ongekend plezier! In plaats van alleen een nieuwe taal te leren, kun je jezelf tijdens een buitenlands kamp volledig onderdompelen in de lokale cultuur van het gastland.

En dat terwijl je je favoriete sport of hobby beoefent. Wellicht wil jij paardrijden in Engeland, surfen in Miami of dansen in New York? Welke stad jij ook kiest, elk van onze buitenlandse kampen biedt een uitgebreid vrijetijdsprogramma, dat precies overeenkomt met jouw leeftijd, niveau en interesses.

Buitenlands kamp voor kinderen, jongeren en studenten

Tijdens jouw verblijf op een buitenlands kamp krijg je vier keer per week 40 minuten taalles, terwijl de rest van de tijd wordt gevuld met een gevarieerd recreatief programma. Geniet van alle activiteiten van een traditioneel kamp in het buitenland: van speurtochten en vreugdevuren tot activiteiten gericht op jouw interesse.

We hebben een uitgebreid aanbod van buitenlandse kampen voor kinderen, jongeren en studenten wereldwijd. Je kunt kiezen uit onderstaande thema’s:

  • Buitenlands kamp: Voetbal
  • Buitenlands kamp: Paardrijden
  • Buitenlands kamp: Watersporten en duiken
  • Buitenlands kamp: Muziek
  • Buitenlands kamp: Mode
  • Buitenlands kamp: Kunst
  • Buitenlands kamp: E-sportsEen buitenlands kamp als voorbereiding op jouw toekomst

Of je nu een voorbereidingscursus op de middelbare school voltooid of een nieuwe hobby zoekt – EF geeft je de mogelijkheid om tijdens een buitenlands kamp jouw persoonlijke doelen te combineren met een nieuwe taal leren. Kies voor jezelf en investeer in jouw toekomst.

Onze programma’s zijn namelijk flexibel samen te stellen, ongeacht je leeftijd, niveau of interesse. Zo kies jij welke nieuwe taal je wilt leren, hoelang jouw buitenlands kamp duurt en in welke accomodatie je verblijft. Welke leerdoelen jij stelt, dat is helemaal aan jou!

Want nieuwe taalvaardigheden zijn niet het enige wat jij mee naar huis neemt. Ook op persoonlijk vlak ontwikkel je je razendsnel op een buitenlands kamp. In het buitenland wonen is een enorme uitdaging. Je doet in korte tijd ontzettend veel nieuwe indrukken op, ontmoet nieuwe mensen van over de hele wereld en verblijft in een onbekende omgeving.

Tijdens een buitenlands kamp leer je verantwoordelijkheid te nemen voor jouw planning, leerplan en leefruimte. Je leert andere culturen respecteren en accepteren. Met elke uitdaging die je aangaat, krijg je meer en meer zelfvertrouwen. Als je eenmaal thuiskomt van een buitenlands kamp, dan zullen je ouders verbaasd zijn over hoe jij jezelf hebt ontwikkeld.

Buitenlandse kampen van EF staan voor ervaring en veiligheid

Waarom een buitenlands kamp van EF? Simpelweg, omdat wij al meer dan 50 jaar taalcursussen, uitwisselingsprogramma’s en studies in het buitenland aanbieden. Door continu te investeren in onderzoek naar de beste leermethode en te blijven vernieuwen, staat EF wereldwijd bekend om haar kwalitatieve programma's en hebben wij miljoenen jongeren geholpen om hun dromen en doelen te verwezenlijken.

De veiligheid van de kinderen en jongeren is prioriteit nummer 1. Alle personeelsleden van EF, van leraren tot groepsleiders, zijn professioneel opgeleid en 24 uur per dag beschikbaar om de cursisten te helpen en begeleiden.

Bij onze buitenlandse kampen zijn dagelijks activiteiten en excursies, maaltijden, welkomst- en afscheidsfeesten en een keuze uit drie soorten accommodatie inbegrepen. Kinderen en jongeren verblijven bij een lokaal gastgezin, in een internaat of de EF Campus. Elke optie heeft zo zijn voordelen.

Zo voel je je op de campus natuurlijk een echte universiteitsstudent, terwijl je op het internaat geweldige buitenschoolse activiteiten hebt als sport en andere vrijetijdsbesteding. In een gastgezin leer je de taal pas echt ‘leven’, omdat je met je neus bovenop de dagelijkse routine zit. Zo leer jij de taal en cultuur van het gastland pas echt kennen tijdens onze kampen in het buitenland.

Ik wil op buitenlands kamp met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een buitenlands kamp. Wil jij meer weten over een buitenlands kamp? Of wil je weten wat een buitenlands kamp kost?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over buitenlandse kampen van EF.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.