Engeland

Studeren in Oxford

Studeren in Oxford
4.8
644
(644 beoordelingen)
4.8

Kom studeren in Oxford, de thuisbasis van wetenschappers en onderzoekers, om het studentenleven in Engeland te ervaren. Of je nou droomt om te studeren aan de universiteit van Oxford of gewoon een voorproefje wilt van het Engelse studentenleven, je maakt de juiste beslissing met Engels studeren in Oxford. Bekijk onze programma's en neem vandaag nog contact met ons op.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Engeland
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 jaar
1-4 jaar
Particuliere middelbare school
Behaal een internationaal erkend diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford

Studeren in Oxford met EF

Na een periode studeren in Oxford kom je thuis met een hele andere blik op de wereld. Deze stad huisvest niet alleen Oxford University, de oudste universiteit van de Engelstalige wereld, maar heeft ook meer dan 1000 jaar geschiedenis om te ontdekken. Of je nu komt studeren in Oxford omdat je nog bijna geen Engels spreekt of juist al een gevorderde spreker bent: Oxford zal je de geschiedenis in laten duiken en vervolgens terugbrengen naar de hedendaagse cultuur vol Oscar Wilde, J.R.R. Tolkien en Philip Pullman. De stad heeft ook oneindig veel prachtige architectuur die de Tweede Wereldoorlog zonder kleerscheuren is doorgekomen en nu perfect in het nieuwe millennium past. Waarom? Dat ontdek je in Oxford!

Je zult naast je studie genoeg tijd hebben om op je gemak deze bijzondere plaats te leren kennen. Fiets, vaar, of wandel door de stad en proef van het Britse studentenleven. Ga op verkenning met alle nieuwe, internationale vrienden die je zult maken, of neem deel aan een van de vele excursies en activiteiten die EF organiseert. Zo raak je niet alleen bekend in Oxford, maar heb je ook de mogelijkheid om andere steden zoals Londen of Liverpool te gaan ontdekken.

Wat zijn mijn opties om te studeren in Oxford?

Als je met EF naar Oxford gaat zijn er verschillende opties. Wil jij bijvoorbeeld een bachelor of master in Engeland gaan doen, dan heb je vaak een certificaat van je Engels niveau nodig voor je inschrijving. EF biedt voorbereidende cursussen voor de officiële examens TOEFL & TOEIC, Cambridge en IELTS. Door je Engels te laten certificeren kun je gemakkelijk je niveau aantonen aan universiteiten of toekomstige werkgevers.

Een andere optie om te studeren in Oxford met EF is om universitaire voorbereidingscursussen te volgen. Deze programma’s duren 6, 9 of 11 maanden en bieden studenten een gegarandeerde plaatsing op een van onze partneruniversiteiten. Ons EF University Foundation Program helpt studenten om te voldoen aan de taal-en academische vereisten om toegelaten te kunnen worden op een buitenlandse universiteit. Daarnaast zijn er ook de Pre-Master en Pre-MBA programma's, waarin naast taalstudie gefocust wordt op academische vaardigheden en gespecialiseerde modules in de door studenten gekozen onderwerpen. Al deze programma’s worden door EF aangeboden in Oxford. Zo kun jij je optimaal voorbereiden op een Engelstalige bachelor, master of MBA.

Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om naar Oxford te gaan voor een taalcursus. Ga voor enkele weken in de zomer, tijdens je tussenjaar of voor enkele maanden. Het is helemaal aan jou! Je Engels verbeteren, voor welk doeleinde dan ook, is altijd een goed idee en bij EF staan we voor je klaar om je te helpen je doelen te bereiken!

Accommodatiemogelijkheden in Oxford

Wie gaat studeren in Oxford kan zelf bepalen waar hij wil wonen. Logeer bijvoorbeeld in een gastverblijf en ontmoet lokale inwoners terwijl je hun cultuur en levensstijl ervaart. Een gastverblijf als accommodatie maakt jouw tijd in Oxford extra persoonlijk en bovendien kun je tijdens het eten je Engels oefenen met deze locals. Wil je liever het echte klassieke studentenleven ervaren tijdens het studeren in Oxford, dan is een studentenresidentie vlakbij onze school ook een optie. Je deelt dan een kamer met een medestudent uit een ander land, zodat je alleen maar Engels met elkaar kunt praten. Een residentie is een geweldige plek om nieuwe vrienden te maken waarmee je Oxford kunt ontdekken in je vrije tijd.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.