ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Taalkamp in Los Angeles

Een taalkamp in Los Angeles geeft jou de gelegenheid om Engels te gaan leren terwijl je vrienden maakt van over de hele wereld. Ons taalkamp in Los Angeles heeft een goede mix met studenten uit verschillende landen, of je kunt kiezen om met je groep van je eigen land te verblijven voor een meer comfortable eerste reis in het buitenland.

Taalkamp in Los Angeles

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles

Taalkamp in Los Angeles

De ''City of Angels'' is een geweldige plek voor een Engels taalkamp. Wie kiest voor een taalkamp in Los Angeles zal profijt hebben van onze zorgvuldig ontwikkelde combinatie van taalonderwijs, activiteiten (die aangepast kunnen worden aan jouw eigen interesses) en vrije tijd. Op taalkamp in Los Angeles zul je continu je Engels oefenen, zelfs na schooltijd. Neem na de lessen de tijd om de stad te ontdekken: een belangrijk centrum van Amerikaanse cultuur media, omringd door enorme gebergten, valleien, bossen en schitterende stranden langs de Atlantische Oceaan.

Waarom zou je voor Los Angeles kiezen?

Waarom zou je uit meer dan 50 bestemmingen juist voor een taalkamp in Los Angeles kiezen? Los Angeles is het epicentrum van de glinsterende Zuid-Californische lifestyle, maar ook een grote, diverse stad met tomeloze energie. Sportfans zullen staan te springen om het idee een professionele honkbal-, basketbal- of footballwedstrijd te bekijken in een van de beroemde stadions in de stad. Ook kun je relaxen op het strand of trendy kleding passen in een boetiekje. Behoefte aan rust en stilte? Ga dan naar Mulholland Drive, een bekende plek uit veel films met schitterend uitzicht over de stad. Een taalkamp in Los Angeles is altijd spannend en leuk.