Ga op summercamp Amerika en beleef de tijd van je leven. Eigenlijk maakt het niet uit wat het doel van jouw zomerkamp precies is: wil jij je Engelse taalvaardigheden verbeteren in New York of Los Angeles of liever op het Hawaïaanse strand liggen? Ben je vooral op zoek naar een onvergetelijk avontuur? Bij EF hebben we voor ieder wat wils. Kies een programma en vertrek deze zomer nog op een kamp naar Amerika. Verbeter je Engelse taalvaardigheden, ontdek de Amerikaanse cultuur en maak nieuwe vrienden van over de hele wereld.

Kies een leeftijdscategorie

EF Taalreizen

13 - 16 jaar
2-6 weken
Groepsreizen

Je eerste buitenland avontuur? Kies voor een groepsreis met een Nederlands sprekende begeleider als steuntje in de rug!

bestemming: Amerika
Stad: New York, Los Angeles, Miami Beach, Honolulu, San Francisco, San Diego, Chicago, Boston, Santa Barbara, Seattle

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken

Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.

bestemming: Amerika
Stad: New York, Los Angeles, Miami Beach, Honolulu, San Francisco, San Diego, Chicago, Boston, Santa Barbara, Seattle, Washington D.C.

EF Taalreizen

18 + jaar
2-24 weken

Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 12 talen, 52 droombestemmingen en start elke maandag.

bestemming: Amerika
Stad: New York, Los Angeles, Miami Beach, Honolulu, San Francisco, Chicago, Boston, Santa Barbara, Seattle

Waarom een summercamp Amerika?

Leer Engels tijdens een summercamp Amerika en beleef een onvergetelijke tijd! Overal in Amerika bieden we kampen aan die aansluiten bij jouw leeftijd, niveau en interesses. Voor welk summercamp je ook kiest, jouw zomermaanden in de Verenigde Staten staan volledig in het teken van Engels leren, sport en spel, en enorm veel plezier maken.

Tijdens een zomerkamp in Amerika verbeteren jouw Engelse taalvaardigheden binnen no time, omdat de onderdompeling in de taal en cultuur gegarandeerd resulteert in meer kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen.

Alle docenten op onze EF-taalscholen zijn moedertaalsprekers en maken gebruik van de nieuwste technologieën en innovatieve lesmethoden zodat je de taal al vanaf dag 1 spreekt. Een summercamp Amerika vindt plaats op talloze bestemmingen, elk met zijn eigen karakter, in de stad of natuur, in New York of Honolulu. Jij beslist!

Waar kun je op zomerkamp Amerika met EF?

Nadat je hebt gekozen voor een summercamp Amerika, is de volgende stap om een stad of bestemming te kiezen. We bieden kampen in een talloze Amerikaanse steden aan, dus er is voor ieder wat wils. Als je bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in cultuur en geschiedenis, dan spreekt een zomerkamp in Boston tot de verbeelding. Deze stad zul je geweldig vinden, waar je in je vrije tijd musea en historische bezienswaardigheden kunt bezoeken.

Houd jij meer van zonnen, chillen en relaxen? Dan zijn de bestemmingen Miami en Honolulu de ideale keuze. Liever naar de Westkust van Amerika? Om de Californische cultuur te ontdekken vertrek je naar Los Angeles, San Diego, Santa Barbara of San Francisco! Voor welke stad en welk summercamp USA je ook kiest: je komt zekers te weten thuis met meer Engelse taal-, spreek- en luistervaardigheid.

Complete overzicht van bestemmingen voor zomerkamp in Amerika

In EF hebben we verschillende bestemmingen voor uw zomerkamp in de VS, afhankelijk van wat je zoekt. Een overzicht van EF’s taalkamp bestemmingen:

 • Summercamp Amerika in Boston - Brengt je in één van oudste, rijkste en invloedrijkste steden van Amerika.
 • Zomerkamp Amerika in Chicago - Vanuit de hele wereld komen studenten naar Chicago om er Engels te leren, dus je zult er al snel een internationale vriendengroep hebben.
 • Kamp USA in Miami - Een geweldige manier om een vakantie in de zon te combineren met Engels taalonderwijs.
 • Zomerkamp USA in San Diego - De perfecte manier om je Engels te verbeteren. Samen met andere studenten krijg je les in kleine klassen, waarin de individuele aandacht ervoor zorgt dat jouw taalvaardigheden snel vooruit gaan.
 • Summercamp Amerika in San Francisco - Fris jouw Engels op in een van de meest iconische steden van Amerika. San Francisco's kleurrijke wijken zijn een belangrijk onderdeel van zijn bestaan.
 • Zomerkamp in Amerika naar Santa Barbara - Stap even uit je gewone wereld en vertrek naar deze juweel van een stad.
 • Kamp naar Amerika in Seattle - Verbeter je Engels en ontdek één van de geweldigste steden van Amerika. Er is altijd livemuziek, heerlijk eten en geweldige natuur in en om Seattle.

Hoeveel kost een summercamp Amerika?

De prijzen van onze zomerkampen variëren sterk, afhankelijk van verschillende factoren: 

 • Het aantal lessen dat je per week volgt
 • De duur van jouw zomerkamp in Amerika
 • De bestemming die je kiest voor kamp naar Amerika

Hoewel iedereen op zoek is naar een goedkoop zomerkamp in de Verenigde Staten, moet rekening worden gehouden met de kwaliteit ervan en met alles wat wordt aangeboden; Bij EF garanderen we de beste kwaliteit. Cursussen op maat, tests op ingangsniveau en monitoren.

Wat kun je van een zomerkamp in Amerika verwachten?

Met een EF zomerkamp in Amerika kun je een nieuwe taal leren en oefenen, terwijl je een andere cultuur ontdekt, tussen de locals leeft en vrienden van over de hele wereld maakt. Je hebt ook de mogelijkheid om bij een gastgezin te verblijven.

Onze zomerkampen in Amerika bestaan uit:

 • Vluchten vanuit Nederland
 • Begeleiding gedurende de taalcursus
 • Volpension
 • Studieboeken en -materiaal
 • Accommodatie in studentenhuis of gastgezin
 • Activiteiten en excursies
 • EF SET-certificaat
 • En ongekend (leer)plezier natuurlijk ...

Vragen over summercamp Amerika? Bel gerust!

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor summercamp Amerika. Wil jij meer weten over een zomerkamp in Amerika? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op met onze studiebegeleiders via 085 048 0900, of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over zomerkampen Amerika in het buitenland.