Verenigde Staten

Zomerschool in Los Angeles

Zomerschool in Los Angeles
4.4
579
(579 beoordelingen)
4.4

Een zomerschool klinkt misschien niet aantrekkelijk, maar onze zomerschool in Los Angeles is iets totaal anders. Of je nou per se je in de schoolvakantie aan je Engels moet werken of graag iets van Amerika wilt zien: onze zomerschool in Los Angeles helpt je om je doelen te bereiken. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zomerschool in Los Angeles

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles

Zomerschool in Los Angeles

De zomerschool in Los Angeles is veel leuker dan een gewone school thuis. Je leert met studenten vanuit de hele wereld en de school staat op slechts enkele minuten van het strand. Tussen de lessen door kun je leren surfen of van de barbecues in de Zuid-Californische zon genieten. Je kunt slechts enkele weken naar zomerschool in Los Angeles gaan, maar ook de hele zomer blijven. Kies een cursuszwaarte die aansluit bij jouw doelen of volg een examenvoorbereidingscursus om een hogere score te behalen op een internationaal erkend Engels taalexamen. Op zomerschool in Los Angeles zul je ontzettend veel plezier hebben terwijl je je Engels verbetert.

Nuttige vooruitgang

Dankzij onze effectieve lesmethoden met bewezen resultaten sinds 1965 verbeter je zeker weten je Engels op onze zomerschool in Los Angeles. Afhankelijk van je startniveau duurt het 8 tot 12 weken om één taalniveau omhoog te gaan. Indien je elke les bijwoont en je huiswerk maakt, zul je merkbaar vooruit gaan op onze zomerschool in Los Angeles. Het curriculum bestaat uit een mix van actieve, op communicatie gerichte opdrachten in het klaslokaal en technologie in het taallab om je vooruitgang extra te versterken. Wil je die groei nog eens versnellen, dan kun je je aanmelden voor een intensieve cursus met extra lessen en sessies in het lab. Haal daarom het meeste uit jouw zomer door je Engels te verbeteren op onze zomerschool in Los Angeles.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.