Zomerschool in Cambridge

Zomerschool in Cambridge
4.7
571
(571 beoordelingen)
4.7

Beleef een spannende vakantie op EF's Summer school Cambridge in de stad die bekendstaat om zijn excellente onderwijsinstellingen. Er is geen betere manier om je motivatie om Engels te leren een boost te geven dan een verblijf van een paar weken op een zomerschool Cambridge, waar je mensen vanuit de hele wereld zult ontmoeten. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge

Zomerschool in Cambridge

Gratis brochure

Summer school Cambridge

Meld je aan voor onze summer school Cambridge en leer Engels in een van Engelands beste studentensteden. Cambridge's gelijknamige universiteit heeft gezorgd voor paleisachtige studiezalen en eeuwenoude pubs in de stad. Op summer school Cambridge zul je deze studentensfeer zeker weten meemaken. Onze school staat in een oud Victoriaans gebouw in het groene deel van de stad. Klets je niet met andere internationale studenten op een barbecue, dan volg je interactieve lessen bij een ervaren docent. De klassen zijn klein, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Ervaar het typische Engelse studentenleven op onze summer school Cambridge.

Het studentenleven in Cambridge

Op summer school Cambridge leef je het ideale studentenleven. De activiteitencoördinator organiseert veel verschillende activiteiten, zoals punten op de rivier Cam en picknicken in het park, om je de stad te laten ontdekken. In jouw periode aan de summer school Cambridge kun je ook aan veel verschillende excursies deelnemen. De stad ligt centraal, dus zijn jij en je medestudenten zo in Londen, Bath, Stonehenge en Oxford. In de stad vindt s' zomers een groot aantal festivals en evenementen plaats en de activiteitencoördinator kan je precies vertellen welke. Na afloop van jouw tijd op summer school Cambridge zou je hier misschien wel het hele jaar door willen studeren.