Zomerschool

Zomerschool in Korea

Zomerschool in Korea
4.9
808
(808 beoordelingen)
4.9

Een zomerschool in Korea is een gedenkwaardige manier om je vrije tijd door te brengen .We doen onze zomerschool voor zowel middelbare school- als universiteitsstudenten. Het is de ideale manier om Koreaans te leren in Korea. Om iets zinnigs te doen met je volgende zomervakantie, neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten over onze zomerschool in Korea.

Zomerschool in Korea

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Korea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Korea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Korea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Korea

Ontwikkel je loopbaanperspectieven in onze zomerschool in Korea

We hebben onze zomerschool in Korea speciaal ontworpen om je beroepsvaardigheden te ontwikkelen. Als je een student bent, zal het bijwonen van een zomerschool je helpen de weg te vinden naar een internationale carrière. Je zult niet alleen in staat zijn om Koreaans te leren in de bruisende hoofdstad van Seoul, maar je hebt ook de kans om stage te lopen of vrijwilligerswerk te doen. Als je na je afstuderen aan de universiteit voor een Koreaans bedrijf wilt werken, zal onze zomerschool je voorzien van een grondig begrip van het Koreaans en de industriekennis die je nodig hebt om te slagen.

Je zomer doorbrengen aan een zomerschool in Korea

In de zomer rijzen de temperaturen in Seoul de lucht in. Na je dagen in ons zomerkamp doorgebracht te hebben, kun je genieten van aangename zwoele avonden en het bruisende nachtleven van de stad verkennen. Of misschien drink je liever cocktails in een jazzy rooftop bar in Gangnam, je zult je nooit vervelen in Seoul. Tijdens je vrije dagen kan je naar een coffeeshop gaan om bingsu te eten: een zoet ijsdessert die de favoriete zomerse snack van Koreanen is. Je kunt ook genieten van de nabijgelegen stranden van Gangwon-do of aan watersporten doen langs de rivier de Han. Seoul is het hele jaar door een bruisende stad, maar komt echt tot leven in de hete zomermaanden. Maak deze zomer een die je niet zult vergeten en neem deel aan een zomerschool in Seoul.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.