Alleen in noodgevallen op de dag van vertrek, WhatsApp/SMS: 0615322211 voor scholieren, 0650501234 voor 18+

Zomerkampen in het buitenland

Beleef in de zomer van je leven op een zomerkamp in het buitenland! Met EF leer je een taal spreken terwijl je samen met je leeftijdsgenoten deelneemt aan allerlei leuke activiteiten. Frans leren in Nice of Spaans leren in Spanje: het kan allemaal tijdens onze zomerkampen 2021 buitenland ... jij beslist! Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zomerkampen in het buitenland

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKorea

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKoreaU.A.E.

Waarom kiezen voor zomerkampen in het buitenland?

Op onze zomerkampen 2021 buitenland combineer je hobby's en interesses met een nieuwe taal leren of jouw taalvaardigheden verbeteren. Onze programma's zijn divers, uitdagend en interessant door de combinatie van taallessen, excursies en sociale activiteiten.

Als je van sport houdt, bieden we bijvoorbeeld zomerkampen buitenland in Engeland aan, ga je surfen in Californië of snorkelen in Malta. Ben jij echter geïnteresseerd in mode en kleding tijdens jouw vakantiekamp? Dan kun je kiezen voor een fashion camp in de bruisende metropool Londen.

Kies een thema voor zomerkampen buitenland

Ook voor volwassenen zijn er een tal van thematische zomerkamp 2021 programma's, gericht op examenvoorbereiding, zakelijk Engels en andere onderwerpen.

Met zo'n brede selectie zomerkampen staat jouw zomervakantie of paasvakantie volledig in het teken van language, fun and friends. Een overzicht van onze zomerkampen buitenland in 2021:

 • EF Zomerkamp Klassiek - Geniet van alle activiteiten van een typisch Brits zomerkamp: kunst en cultuur, optredens, sport en spellen, en dat terwijl je Engels leert in een internationale setting.
 • EF Zomerkamp Watersport - Kom in actie op het strand van Malta. Leer watersporten zoals surfen, snorkelen, zeilen, zwemmen en duiken terwijl je je taalvaardigheden verbetert.
 • EF Zomerkamp Muziek - Ontdek wat je nodig hebt om een muzikale superster te worden tijdens dagelijkse lessen, gegeven door een professionele mentor.
 • EF Zomerkamp Paardrijden - Verbeter je paardrijtechnieken onder toeziend oog van professionele instructeurs. Leer belangrijke Engelse uitdrukkingen terwijl je ritten maakt vanuit lokale stallen.
 • EF Zomerkamp Leiderschap - Volg met scholieren vanuit de hele wereld een taalcursus die je leiderschapsvaardigheden, debattechnieken en probleemoplossend vermogen versterkt.

Zomerkampen buitenland in combinatie met taalcursus

Naast het activiteitenprogramma volg je taallessen in de door jou gekozen taal, of dit nu Frans, Engels of Spaans is. Door de combinatie van een zomerkamp in het buitenland en een taalcursus volgen, verbeter je binnen een mum van tijd jouw taalvaardigheden in de zomer van 2021.

Omdat jij dagelijks optrekt met internationale kampgenoten, oefen je dag in, dag uit jouw lees-, luister- en spreekvaardigheid op ons zomerkamp 2021.

Je zult dus niet alleen een onvergetelijke, maar ook een heel leerzame tijd hebben. Bij EF zorgen we ervoor dat je een optimale begeleiding krijgt zodat jij maximaal plezier en resultaat uit onze zomerkampen buitenland haalt!

Waar kun je naartoe voor zomerkampen 2021 in het buitenland?

Op verschillende bestemmingen bieden we zomerkampen in het buitenland aan, ongeacht jouw niveau, doelen of interesses. Welke taal jij precies wilt leren en op welke bestemming, dat beslis jij!

 • Zomerkamp Frans  - Kies uit Nice of Parijs en leer de taal sneller dan in Vlaanderen.
 • Zomerkamp Engels  - Van Amerika en Engeland tot Malta en Australie. Als je kiest voor een zomerkamp Engels dan kom je aan interessante steden en bloeiende culturen geen tekort.
 • Zomerkamp Spaans - Ga naar Madrid of Barcelona in Spanje. Ben jij een exotisch type, dan is Costa Rica beslist de juiste bestemming voor jou.

Wat kun je verwachten van een zomerkamp 2021?

 • Zomerkampen buitenland hebben een uitgebreid activiteitenprogramma
 • Alle zomerkampen buitenland zijn gelegen op de mooiste locaties, voorzien van de beste faciliteiten
 • Ieder zomerkamp bestaat uit een op maat gemaakt programma
 • Tijdens een zomerkamp maak jij gebruik van een speciaal leersysteem zodat je de taal snel onder de knie krijgt
 • Je kunt vertrouwen op persoonlijke begeleiding gedurende een zomerkamp buitenland

Ik wil op zomerkampen 2021 buitenland met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats op zomerkampen 2021 van EF. Wil jij meer weten? Of wil jij weten wat zomerkampen buitenland kost? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over zomerkampen buitenland van EF.