GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

Chauli ging een maand studeren in Santa Barbara

Chauli ging een maand studeren in Santa Barbara met EF.
Chauli ging een maand studeren in Santa Barbara

Daar ga ik dan, 23 Juli 2017, op weg naar Schiphol voor mijn Amerika avontuur. Helaas was mijn vlucht door omstandigheden geannuleerd dus vertrok ik, 24 Juli 2017!
24 Juli 2017 zat ik eindelijk in het vliegtuig onderweg naar LA waar mijn avontuur zal beginnen in EF Santa Barbara.

Santa Barbara
Na 3,5 uur rijden vanuit LAX kwamen we aan in Santa Barbara, het was er erg rustig buiten rond 9 uur. Daar was ik dan Santa Ana, het adres waar ik voor een maand zou verblijven. Ik kwam aan in een huis met 12 mensen van EF, 8 meiden en 4 jongens. Ze waren allemaal heel enthousiast om “The New Girl” te ontmoeten. De volgende dag ging ik met mijn hele groep huisgenoten naar school. Ze lieten me zien welke bus ik moest nemen naar school en waar ik dan uit kon stappen. De school zag er precies uit zoals op de foto’s in de brochure. De lessen die ik kreeg waren leuk. Elke dag had ik op verschillende tijden les op school, soms kon ik na school in Downtown Santa Barbara gaan lunchen of schoppen met vrienden.

Activiteiten
Ik ben ook met EF mee op hun “Day tour” geweest naar LA (in het weekend), daar zijn we naar Venice beach, Beverly hills, Rodeo Drive, Hollywood – Walk of Fame en Griffith park geweest. Dat was super leuk, helaas wat te kort. Mijn laatste weekend ben ik Met EF mee naar San Francisco gegaan, dat was zo leuk om te doen. San Francisco is een super mooie stad, helaas wel koud maar dat maakte niet uit want ik heb er van genoten. We hebben in het “Park Central Hotel” geslapen een mooi hotel midden in de stad waar je uitkeek op alle andere wolkenkrabbers. In San Francisco zijn we eerst naar de City Hall geweest en toen gingen we naar de beroemde “Golden Gate Bridge” helaas was het nog iets te mistig om de hele brug en het uitzicht te zien, maar we hebben het in ieder geval gezien! We reden naar een wijk waar je kon lunchen en toen reden we door naar “Twin peaks” een uitkijkpunt over San Francisco, maar daar kon je niet veel van zien, opnieuw door de mist. Ik ben nog na de tour met een kamergenootje naar “Lobard street” geweest met de cable car – de beroemde treintjes die door San Francisco rijden – . De tijd ging zo snel, ik zat al in mijn laatste week en wilde nog helemaal niet weg. Ik had zoveel vrienden gemaakt op school en vond Santa Barbara zo leuk, dat ik nog wel langer wilde blijven. Helaas ging ik 19 augustus 2017 weer naar huis. Ik heb veel vrienden en herinneringen gemaakt voor het leven.

Leer Engels in Santa BarbaraOntdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden

Test je Engels in een paar minuten

Lees meer