GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

EF Ervaring: Julia's groepsreis naar Eastbourne

EF Ervaring: Julia's groepsreis naar Eastbourne

"Ook heb ik hele leuke meiden uit andere landen leren kennen waar ik nu nog steeds contact mee heb "

Ik was voor twee weken naar Eastbourne gegaan met de groepsreis. Op het vliegveld had ik al gelijk vrienden gemaakt waar ik heel de vakantie mee opgetrokken had. De lessen waren leuk en uitdagend en ook deed je veel verschillende activiteiten tijdens de lessen. Buiten de lessen om konden we veel dingen doen zoals naar het centrum en naar het strand. Ook werden er in het weekend trophies georganiseerd. Zo was ik naar Londen en Oxford gegaan en dat vond ik heel leuk om te zien. Ook heb ik hele leuke meiden uit andere landen leren kennen waar ik nu nog steeds contact mee heb wat ik super leuk vind. Het eten was ook ook goed geregeld dus dat was ook heel fijn. Ik vond het dus echt een super vakantie!

Accommodatie

Ik woonde in de residentie en dat vond ik heel fijn want je was altijd samen met andere kinderen. Je had daar ook het eten dus je hoefde alleen maar van je kamer naar de eet ruimte te gaan en dan kon je lekker gaan eten. Ook was de staff daar heel leuk en konden we er veel spelletjes etc doen. Ik was dus heel blij met met mijn keuze voor de residentie. Het zat wel 20 minuten lopen van de school maar dat was ook wel weer lekker om even je hoofd te kunnen legen elke dag.

De school

Ik vond de school heel goed en ik heb ook zeker gemerkt dat ik beter ben geworden in praten. Je was heel de tijd verplicht om Engels te praten omdat de andere mensen uit andere landen kwamen en hierdoor merkte ik dat ik veel meer zelfvertrouwen kreeg om te spreken waardoor ik daar nu nog steed profijt van heb. Het niveau was ook helemaal goed ingedeeld door de toets van te voren dus dat was ook echt super fijn.

Activiteiten

Ik vond het centrum heel leuk en dat er zo veel verschillende dingen te doen waren en dat er zo veel lekkere eettentjes waren. Ik vond het heel leuk dat de residentie tegenover het strand zat dus je hoefde alleen maar de straat over te steken en je stond al op het strand dat vond ik heerlijk. Als laatste vond ik de mensen die er waren heel leuk want iedereen was heel gezellig en deed leuk mee met alle activiteiten.

Ik deed bijvoorbeeld mee aan de color riot dat was echt heel gaaf want dan ging je elkaar helemaal onder gooien met allemaal gekleurd poeder en dat was echt heel gezellig. Ook heb ik mee gedaan aan de Movie night en aan de bbq. Dat was allemaal heel leuk.

Mijn leukste ervaring

De mensen leren kennen, want dat maakte de vakantie wel echt het leukst. Met deze mensen ben ik twee weken lang heel de tijd opgesproken dus ik was heel blij dat ik zulke leuke mesje had leren kennen. Hierdoor werden de lessen ook nog leuker en ook had je veel te doen buiten de lessen om met alle vrienden die ik had gemaakt. Dat was dus echt super leuk.

Advies

Boek nu! Het is echt een ervaring die je mooi van je leven zult vergeten en je maakt er super leuke vrienden, je gaat op gave uitstapjes en je leert een taal. Die combinatie is perfect dus twijfel niet en maak gewoon die boeking!

Weer weg met EF

Ik zou heel graag naar Costa Rica willen want ik wil graag mijn Spaans verbeteren en dat lijkt mij zo een leuk land om naar toe te gaan en de accomodaties ziet er daar zo mooi uit. Ook was iemand van mijn school daar naartoe gegaan en die vertelde er zo enthousiast over dat ik er heel graag zelf ook een keer naartoe zou willen.

Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden