GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

Geef uw kind een kerstcadeau dat het nooit meer vergeet

Geef uw kind een kerstcadeau dat het nooit meer vergeet

Naarmate kinderen opgroeien (en ook volwassen kinderen ouder worden) wordt het steeds moeilijker om een cadeautje voor ze te vinden dat ze stralende ogen bezorgt bij het openmaken. Door de zich steeds sneller ontwikkelende technologie, fast fashion en ieders korte spanningsboog wordt het haast onmogelijk om een cadeau te geven dat uw zoon of dochter nooit meer zal vergeten.

Toch is er een cadeau dat hem of haar nog een leven lang bijblijft: een taalcursus in het buitenland.

Hieronder zes redenen om uw kind een taalcursus in het buitenland te geven (we weten dat het moeilijk is om in te pakken, maar met wat creativiteit en een tikje liefde komt dat vast goed):

1. Parlez-vous English?
Één of meerdere vreemde talen vloeiend kunnen spreken is op sociaal, educatief en professioneel vlak een enorm voordeel, net als in het leven in het algemeen!

2. Vrienden voor het leven
Op een taalreis komen studenten uit veel verschillende landen af die VEEL tijd samen doorbrengen. Hierdoor ontstaat de basis voor unieke internationale relaties en vriendschappen die uw kind een leven lang bijblijven.

3. “Life begins at the end of your comfort zone”
Dit citaat vat alles samen. Juist als we uitgedaagd worden in het leven, ontstaan nieuwe herinneringen en worden onze persoonlijkheden gevormd.

4. Leef als een local
Naar het buitenland gaan is één, maar een vreemde cultuur van binnenuit ervaren is heel iets anders. Wie in het buitenland studeert, dompelt zichzelf onder in de lokale cultuur en creëert daarmee een unieke ervaring en een nieuw gevoel van zelfstandigheid.

5. “If you love somebody, set them free”
Dit is niet alleen een zin uit een populair liefdesliedje, maar is ook op alle ouders van toepassing. Het geweldigste cadeau dat u uw kinderen kan geven, is vrijheid en onafhankelijkheid om hun eigen geweldige leven te leiden.

6. Nieuwe perspectieven
Waarschijnlijk heeft u het zelf al eens ervaren: het ontdekken van nieuwe plekken, ontmoeten van nieuwe mensen en ervaren van nieuwe culturen is fantastisch voor iemands toekomst en blik op het leven.

That’s a wrap. Succes met inpakken.

Kies de perfecte bestemming voor uw kindOntdek alle opties nu
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden