GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

London is calling

London is calling

De telefoon gaat, EF belt. Ik ben geselecteerd voor de internationale Ambassador meeting in London.
Super gaaf! Ik voel me enorm vereerd, ben enthousiast, maar moet me nog even inhouden. Het is nog niet definitief, dus ik moet nog even afwachten.

Het moment dat ik naar Schiphol rijd ben ik toch wel een beetje zenuwachtig. Uit zo veel enthousiaste Ambassadors ben ik gekozen om EF Nederland te vertegenwoordigen. Een hele verantwoordelijkheid en nu moet ik het waar gaan maken. Ondanks de zenuwen heb ik er enorm veel zin in.

Tijdens de Ambassador meeting in Londen komen 18 Ambassadeurs uit heel Europa bij elkaar. We delen onze ervaringen, hebben inspirerende sessies en doen ontzettend veel leuke activiteiten.

Dag 1
Aangekomen op de school krijgen we een tour of the school. We zien studenten en medewerkers en maken een praatje. Daarna is het tijd voor de country presentations om het Ambassador Program in de verschillende landen beter te leren kennen. Er zijn grote verschillen en we kunnen veel van elkaar leren. Een zeer inspirerende bijeenkomst. Vanavond hebben we een Surprise Activity, ik ben erg benieuwd wat het is.
Na het eten van pizza’s lopen we naar een theater. Plotseling krijgen we tickets voor de Aladdin musical in onze handen. Wauw. Echt ontzettend gaaf en extra leuk dat het een verrassing gebleven is.

Dag 2
Vandaag hebben we een marketing sessie waarin we brainstormen en ideeën uitwerken voor nieuwe promotie activiteiten en een systeem om meer boekingen te verkrijgen. Daarna delen we onze mening over de huidige brochure. We vullen een enquête in over hoe de brochure verbeterd kan worden. EF is zeer geïnteresseerd in onze ideeën en wil hier ook echt iets mee gaan doen. ’s Middags gaan we de stad verkennen. We ontmoeten locals en doen bizarre opdrachten in de omgeving van de London Eye. Echt iets waar je in moet gaan als je tijd hebt volgens de activiteiten coördinator…
En dan is daar nog een verrassingsactiviteit. We gaan in de London Eye! Een perfect moment om foto’s te maken met prachtig uitzicht.

Ik heb ontzettend genoten van het weekend in Londen en ben enorm dankbaar dat ik onderdeel mocht zijn van dit geweldige weekend!

Doe je best als Ambassador en misschien ben jij er volgend jaar bij 

Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden