GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

EF Ervaringen: Mara uit België bij EF Brighton

Hoi, ik ben Mara en ben voor 3 weken naar Brighton in Engeland geweest. Dit was een fantastische ervaring. De herinneringen aan mijn vrienden, aan de fantastische leerkrachten en aan de mooie locatie zal ik voor altijd onthouden!
EF Ervaringen: Mara uit België bij EF Brighton

Ik ben voor 3 weken naar Brighton in Engeland geweest. Dit was een zotte ervaring waar ik nog steeds met een fijn en goed gevoel op terug kijk.

Zoveel meer dan gewoon een taal leren

Voor mij is EF de ideale organisatie om mijn talen bij te schaven op een leuke en unieke manier. EF biedt zoveel meer dan taal: het biedt nieuwe (internationale!) vriendschappen, het biedt zelfstandigheid, het biedt wijsheid, eigenlijk krijg je een stukje van de wereld dat niemand je ooit meer zal kunnen afnemen.

17 verschillende nationaliteiten

Vooral het ontmoeten van studenten over de hele wereld sprak mij aan. Naast het feit dat je in een ander land bent, met een nieuwe cultuur, zijn er ook internationale studenten die allemaal een nieuwe cultuur met zich mee brengen. EF slaagt er heel goed in om mensen bijeen te brengen van over de hele wereld! Het feit dat ik gezellige avonden op het strand kon doorbrengen met mensen van 17 verschillende landen was gewoonweg geweldig!

Thorpe park

De activiteit die mij het meest is bijgebleven, was toch wel “Thorpe park” (een pretpark). Waarschijnlijk vraag je je af hoe dit mijn Engels heeft verbeterd? Wel, het antwoord is simpel: de wachtrijen. Wanneer we vol spanning moesten wachten op de attracties hebben we enorm veel gepraat en dit is natuurlijk super goed voor mijn taalniveau. Praten, praten, praten: daar leer je het meeste van!

Bagage van mooie herinneringen

Toen ik terug thuis kwam na mijn EF taalreis had ik niet alleen een koffer vol kleren mee naar huis, ik had ook een bagage van mooie herinneringen mee. Ik heb zoveel bijgeleerd!! Niet alleen Engels, maar ook op vlak van geschiedenis en culturen. Ik zal mijn vrienden nooit meer vergeten en zal vooral de kleine dingen onthouden. Zoals de fantastische lach van mijn Deense vriendin of de discussies met mijn Italiaanse vrienden over dat ananas al dan niet op pizza thuishoort…

Kort samengevat: de herinneringen aan mijn vrienden, aan de fantastische leerkrachten en aan het mooie Brighton zal ik voor altijd onthouden!

Wil jij ook een onvergetelijke ervaring beleven in Brighton?Ontdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden

Ontdek de wereld en leer een taal in het buitenland

Lees meer