College in Amerika

College in Amerika
4.4
900
(900 beoordelingen)
4.4

Heb je er altijd van gedroomd om op een college in Amerika te studeren? Dan ben je niet de enige. Talloze leeftijdsgenoten vertrekken jaarlijks naar een high school of college in Amerika. Vraag een brochure aan en kom meer te weten over het Amerikaanse onderwijsstelsel.

College in Amerika

Gratis brochure

Zoek een programma

Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: Amerika
Stad: New YorkBostonSan Francisco
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Amerika
Stad: New YorkLos AngelesMiamiHonoluluSanta BarbaraBostonSan DiegoSeattle
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Amerika
Stad: New YorkLos AngelesMiamiHonoluluSanta BarbaraBostonSan DiegoSeattle
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Amerika
Stad: New YorkLos AngelesMiamiHonoluluSanta BarbaraBostonSan DiegoSeattle

High school of college in Amerika?

In Amerika wordt de middelbare school 'high school' genoemd. Amerikaanse scholieren zitten hier meestal tussen hun 12e en 18e op school. In Nederland ga je na de middelbare school naar een universiteit, hogeschool of je gaat een MBO opleiding volgen. In Amerika gaan jongeren na de high school naar een ‘college’. Eigenlijk kun je een College in Amerika dus vergelijken met een Nederlandse hogeschool of universiteit.

Ga studeren op een college in Amerika!

Nu je het verschil weet tussen een high school en een college in Amerika weet je wat voor programma voor jou geschikt is. Zit je op de middelbare school of ben je net klaar, dan is het uitwisselingsjaar Amerika misschien wel wat voor jou! Wil je graag op een college in Amerika studeren? Dan kun je je met het EF University Foundation Year klaarstomen voor een opleiding aan een college in Amerika. Heb je je Bachelor diploma al op zak en wil je graag een Master of MBA doen aan een topuniversiteit in de Verenigde Staten? Dan kies je voor het EF Pre-master of Pre-MBA programma.

Bereid je bij EF voor op college in Amerika

Bij EF kun je je op verschillende manieren voorbereiden op je college ervaring in Amerika. Werk aan je taalniveau, volg een voorbereidingsprogramma met gegarandeerde toegang tot een college in Amerika, of volg een Bachelor, Master of MBA bij onze business school, Hult. Leer de Amerikaanse cultuur beter kennen terwijl je de academische vaardigheden leert die nodig zijn om te kunnen studeren aan een college in Amerika. Bij elk voorbereidingsprogramma in Amerika oefen je je Engels dagelijks zowel binnen als buiten het klaslokaal, met je medestudenten en Amerikanen.

Gegarandeerde toelating tot een college in Amerika

Elk college in Amerika is toegankelijk voor studenten met een goed Engels taalniveau. Onze academische voorbereidingsprogramma's versterken jouw Engelse taalvaardigheden en begeleiden je in het toelatingsproces voor een Amerikaanse college naar keuze.

Na afloop van dit programma krijg je gegarandeerd toegang tot een college in Amerika. Ben je op zoek naar slechts één semester of jaar op een college in Amerika, kies dan voor een studentenuitwisseling. Deze programma's kunnen worden aangepast aan jouw niveau, interesses en leerdoelen zoals het verbeteren van je gesproken Engels, het behalen van een diploma of studiepunten of het afleggen van een internationaal erkend taalexamen.

Universitaire voorbereidingsprogramma’s bij EF:

Volg een bachelor of master in Amerika bij Hult International Business School

Hult International Business School is gevestigd in Boston en San Francisco en biedt diverse cursussen aan om te studeren in Amerika. Onze business school leidt ambitieuze internationale studenten op. Kies voor een bachelor in bedrijfskunde of uit verschillende masterprogramma's, zoals een MBA.

Verbeter je Engels niveau

Je gaat naar Amerika om aan een college te studeren, maar je bent nog niet helemaal zeker of je Engels niveau wel goed genoeg is? EF biedt taalcursussen Engels aan die jou uitstekend zullen voorbereiden op jouw opleiding in Amerika. Een taalcursus van EF volgen ter voorbereiding op je studie zorgt ervoor dat jij als student zo goed mogelijk voorbereid van start kan gaan!

Een voorbereidende taalcursus is ook zinvol voor iedereen die bijvoorbeeld goede Engelse vaardigheden moet aantonen om zich aan te melden bij een college in Amerika. Je kunt een taal- of voorbereidingscursus namelijk ook combineren met het afleggen van een taalexamen. Certificaten van testen zoals TOEIC, IELTS en Cambridge English worden door universiteiten erkend als bewijs van taalniveau.

Een jaar studeren in Amerika is een onvergetelijk avontuur

Studeren in Amerika terwijl je de Amerikaanse cultuur en samenleving ontdekt met nieuwe vrienden uit alle hoeken van de wereld? Dan zit je goed bij EF! De VS is één van de meest populaire bestemmingen om te studeren in het buitenland. Vind je in Nederland niet de opleiding die je zoekt, heb je behoefte aan een tussenjaar, of ben je gewoon razend benieuwd naar de echte ‘college experience’ in de VS? Als je besluit om een jaar in Amerika te studeren, heb je de mogelijkheid om huiswaarts te keren met een high school diploma, certificaat, universitaire studiepunten of een gegarandeerde studieplaats aan een Amerikaanse universiteit of college. Alles is mogelijk!

Amerika is het land van groot, groter, grootst. Het is zo enorm, dat je er levenslang zou moeten blijven om het hele land te leren kennen. Iedere staat heeft haar eigen unieke kenmerken. Door met EF naar de VS te gaan leer je medestudenten kennen vanuit de hele wereld. Samen met hen zul je de Amerikaanse cultuur ontdekken tijdens de lessen, activiteiten en excursies.

Veelgestelde vragen

Heb ik een visum nodig om te studeren in Amerika?

Met een geldig paspoort, een retourticket en een elektronische toegangsvergunning (ESTA) kun je maximaal 90 dagen zonder visum in Amerika verblijven. Wil je er voor langere tijd verblijven, dan heb je een J-Visa (voor uitwisselingsprogramma’s of stage) of een F-Visa (voor een universitair studieprogramma) nodig. Onze ervaren EF-medewerkers helpen je graag bij de aanvraag van een geldig Amerikaans visum. Elke deelnemer moet zich echter wel persoonlijk aanmelden bij de ambassade.

Is studeren in Amerika een goede keuze voor mijn toekomstige carrière?

Ambieer jij een internationale carrière in de financiële wereld, politiek of culturele sector? Uit onderzoek blijkt dat mensen die in een ander land hebben gestudeerd meer kans maken op een baan of functie bij een internationaal bedrijf of organisatie. Het is dus een ervaring die zeker goed staat op je CV!

Werkgevers selecteren het liefst kandidaten die zelfstandig en onafhankelijk zijn, die een uitdaging aan durven gaan en weten wat ze willen. Als jij besluit om te studeren in Amerika, dan maak je jezelf tot de perfecte kandidaat. Want jij weet hoe het is om in het buitenland te leven, wonen en werken. Het is de sleutel tot jouw internationaal succes!

Welke Engelse taalvaardigheden heb ik nodig om in de VS te studeren?

Voor reguliere taalcursussen van twee weken of meer heb je over het algemeen geen voorkennis nodig. Onze voorbereidende cursussen zijn echter gericht op deelnemers met een gemiddelde tot gevorderde kennis. Je kunt erachter komen hoe goed je taalvaardigheden al zijn met onze gratis test.

Om aan een universiteit in de VS te kunnen studeren, heb je voldoende Engelse taalvaardigheid (minimaal C1-niveau) nodig. Aan Amerikaanse colleges moet dit meestal worden aangetoond met een gestandaardiseerde taaltest, zoals IELTS of TOEFL.

Bij EF kunnen we je helpen je voor te bereiden op je studie in het buitenland door middel van cursussen Engels. Je kunt ook IELTS- en TOEFL-tests afleggen op onze erkende EF-taalscholen.

In het Foundation Program studeer je al met je toekomstige studies in gedachten, dus je leert al vakgerelateerde woordenschat. In een taalcursus heb je ook de mogelijkheid om je te richten op keuzevakken die je zullen helpen bij je toekomstige studie.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.