Alleen in noodgevallen op de dag van vertrek, WhatsApp/SMS: 0615322211 voor scholieren, 0650501234 voor 18+

Engelse universiteit

Als het je doel is om te studeren aan een van de Engelse universiteiten, dan kunnen wij jou verder helpen. Wij bieden diverse type programma's aan, van korte cursussen om je Engels te verbeteren tot en met langere universitaire voorbereidingsprogramma's die toegespitst zijn op het toelatingsbeleid van de Engelse partneruniversiteiten. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Engelse universiteit

Hult Internationale Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA en executive onderwijs
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
bestemming: EngelandAmerikaChinaU.A.E.

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaU.A.E.

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaU.A.E.

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-Afrika

Engelse Universiteit

Studeren aan een van de vele Engelse universiteiten is een prachtige ambitie en kan leiden tot een geweldige carrière in een Engelstalig land of gewoon thuis. Afhankelijk van jouw doelen kun je kiezen uit cursussen op een groot aantal bestemmingen. Zo kun je studeren op plekken in Engeland, Canada en Singapore als je jezelf wilt voorbereiden op een van de vele studies aan Engelse universiteiten. Je vergroot je academische woordenschat en Engelse communicatievaardigheden, oefent examentechnieken en raakt vertrouwd met het toelatingsproces, terwijl je ondertussen waardevolle ervaringen opdoet door in een ander land een studentenleven te leiden.

Een taal vloeiend leren spreken

Wil je graag aan een van de vele Engelse universiteiten ter wereld studeren, dan heb je sterke Engelse vaardigheden nodig om het onderwijstempo bij te houden en met je medestudenten te communiceren. Misschien wil je zelfs je volledige bachelor of master halen aan een van die Engelse universiteiten, om zo de taal vloeiend te leren spreken. Wat je huidige taalniveau ook is, wij kunnen je op weg daar naartoe helpen door je met vertrouwen Engels te leren spreken in alle aspecten van het leven. Hoeveel je vooruit gaat in je periode bij EF zal afhangen van de lengte van jouw cursus, hoe hard je werkt en je taalgevoel.