Work and Travel

Wil je graag naar Canada, Australië of Nieuw-Zeeland om te werken en reizen dankzij een working holiday visum? EF helpt je met het Work and Travel programma tijdens de start van je verblijf. Meer weten? Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Work and Travel

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKoreaU.A.E.

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKoreaU.A.E.

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKorea

Cultural Care Au Pair

18 - 26 jaar
1-2 jaar
Zorg voor de kinderen van een Amerikaans gezin, ontvang een wekelijkse bijdrage en studeer op een Amerikaanse College.
bestemming: Amerika

Waarom naar het buitenland met het EF Work and Travel programma?

Tijdens het Work and Travel programma verblijf je de eerste 2 weken tot 3 maanden op een EF-taalschool. Hier leer je de taal en de cultuur kennen. EF helpt je met het regelen van praktische zaken bij je aankomst, zoals het openen van een lokale bankrekening voor je loon en tips voor het zoeken van een appartement. Je kunt rekenen op workshops over solliciteren en het schrijven van een CV. Er is ook een EF Job Club: een netwerk van bedrijven in het buitenland waar je kunt solliciteren voor jobs. De aanvraag van het working holiday visa doe je zelf, maar de procedure hiervoor is erg makkelijk.

Werken en reizen in het buitenland is een mooie manier om je grenzen te verleggen. Je leert al werkend de lokale cultuur kennen en verdient wat geld om de rest van je reis te financieren. Verschillende landen bieden de optie om een working holiday visa te verkrijgen, maar nergens is het zo populair als in Nieuw-Zeeland, Canada en Australië. Deze landen verwelkomen work and travel-reizigers met plezier.

Wat zijn de voordelen van werken en reizen en het buitenland?

  • Persoonlijke begeleiding voor praktische zaken (bv. het openen van een lokale bankrekening)
  • Hulp bij het opstellen van je CV in het Engels
  • Workshops over solliciteren
  • Een platform waar gedeelde appartementen worden aangeboden
  • EF Job Club: een netwerk van bedrijven in het buitenland die duizenden jobs bieden

Werken en reizen in je tussenjaar

Werken in het buitenland of reizen in je tussenjaar? Wat dacht je van allebei?! Bij EF bieden we diverse cursussen en programma's aan die jou in staat stellen om werken en reizen te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om tijdens een tussenjaar ontwikkelingswerk te doen. Of je besluit om een periode bij een internationaal bedrijf te werken.

Wat jou keuze ook is: een tussenjaar werken in het buitenland of een tussenjaar op reis zijn twee kanten van dezelfde medaillie bij EF!

Ik wil werken en reizen met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor het Work and Travel programma van EF. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van een working holiday zijn?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over work and travel van EF.