Reviews: EF Berlijn

Reviews: EF Berlin
574
(574 reviews)

Zoek je een Duitse school in Berlijn?

EF Berlijn is één van onze topscholen voor Duits en biedt een ongeëvenaarde taalreis in één van de meest levendige en historisch belangrijke steden van Europa. EF Berlijn ligt op 5 minuten lopen van de Potsdamer Platz en biedt een meeslepende en dynamische omgeving voor leerlingen die de Duitse taal onder de knie willen krijgen terwijl ze worden omringd door de rijke cultuur en geschiedenis van Berlijn.

Jaar in jaar uit kiezen studenten van over de hele wereld EF Berlijn als hun favoriete bestemming om Duits te leren. Ons uitgebreide aanbod van programma's omvat aanpasbare cursussen Duits, verschillende accommodatiekeuzes, maaltijdplannen en een groot aantal meeslepende activiteiten. Al deze facetten zijn ontworpen om studenten in staat te stellen zich te verdiepen in de lokale cultuur, nieuwe vrienden te maken en hun Duitse taalvaardigheid naar nieuwe hoogten te brengen.

Bekijk alle EF Berlijn reviews die studenten van over de hele wereld in de loop der jaren hebben achtergelaten en bereid je voor om vol vertrouwen aan jouw studie in het buitenland te beginnen.

Waarom studeren in Berlijn met EF?

Dit is waarom je met EF in Berlijn zou moeten studeren.

Wereldleider in internationaal onderwijs

Ultramoderne school naast Potsdamer Platz

60 jaar ervaring in taalonderwijs

All-inclusive pakket: taalcursus, accommodatie en maaltijden

24/7 ondersteuning, van voor het boeken tot na je thuiskomst

Duits leren in Berlijn

EF Berlijn reviews

EF Berlijn: gedetailleerde reviews