Taal leren

Een stapsgewijze handleiding om een nieuwe taal te leren.

Een nieuwe taal leren kan een ongelooflijk waardevolle en nuttige ervaring zijn, en onze taalgidsen zijn er om de weg naar een nieuwe taal zo aangenaam en eenvoudig mogelijk te maken. Of je nu een complete beginner bent of je bestaande taalvaardigheden wilt verbeteren, wij bieden diverse hulpmiddelen om aan je leerbehoeften te voldoen, waaronder tips voor zelfstudie, cursusadvies en culturele inzichten. Met onze gemakkelijk te volgen gratis online gidsen en meeslepende aanpak voor het leren van een taal spreek je binnen de kortste keren vloeiend en zelfverzekerd. Wil je weten hoe je online een taal kunt leren, welke apps je het best kan gebruiken, of wat de beste cursus is om te volgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dus laten we aan de slag gaan en leer binnen de kortste keren een nieuwe taal spreken!

Engels leren

Met meer dan 1,5 miljard sprekers wereldwijd is Engels de meest gesproken taal ter wereld en een mondiale taal voor communicatie, zaken en cultuur. Het is de officiële taal van veel landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada en Nieuw-Zeeland, en wordt ook veel gesproken als tweede taal in veel andere delen van de wereld.

Ontdek meer

Spaans leren

Spaans wordt wereldwijd door meer dan 460 miljoen mensen gesproken en is daarmee één van de meest gesproken talen. Het is ook een populaire keuze voor taalstudenten omdat het praktisch is voor allerlei zaken zoals reizen, werk en persoonlijke groei.

Frans leren

Frans wordt wereldwijd door meer dan 300 miljoen mensen gesproken en wordt veel gebruikt in internationale organisaties, zoals de Verenigde Naties en het Internationaal Olympisch Comité. Het is ook een populaire taal voor toerisme, diplomatie en cultuur.

Duits leren

Duits is de meest gesproken taal in Europa, met meer dan 100 miljoen moedertaalsprekers. Het is een essentiële taal voor het bedrijfsleven, wetenschap en technologie, en het is ook een populaire keuze voor studenten die hoger onderwijs in Duitsland willen volgen.

Italiaans leren

Het Italiaans, een romantische taal met een rijk cultureel erfgoed, wordt wereldwijd door meer dan 85 miljoen mensen gesproken in Italië, Zwitserland en andere delen van Europa. Het is ook een populaire taal voor mensen die geïnteresseerd zijn in kunst, muziek en koken.

Japans leren

Er zijn wereldwijd meer dan 130 miljoen Japanse sprekers en het leren van de taal is cruciaal voor succes in het bedrijfsleven, de technologie en het toerisme. Bovendien is Japans een boeiende taal om te leren vanwege het fascinerende schrijfsysteem, de cultuur en de media.

Koreaans leren

Koreaans wordt wereldwijd door meer dan 75 miljoen mensen gesproken, is de officiële taal van zowel Noord- als Zuid-Korea en is essentieel om de cultuur, geschiedenis en technologie van het Koreaanse schiereiland te begrijpen. Het is ook een populaire taal voor K-Pop muziek en Koreaanse drama's.

Sinds 1965 is EF marktleider in internationaal onderwijs en het verzorgen van taalcursussen, uitwisselingsprogramma’s en studies in het buitenland. Door continu te investeren in onderzoek naar de beste leermethode en te blijven vernieuwen, staat EF wereldwijd bekend om haar kwalitatieve programma's en hebben wij miljoenen jongeren en volwassenen geholpen om hun dromen en doelen te verwezenlijken.

50

jaar ervaring in het internationaal onderwijs

26

lidmaatschappen bij internationale branche organisaties

400+

scholen en kantoren wereldwijd