Verenigde Staten

Taalcursus in San Francisco

Taalcursus in San Francisco
4.7
583
(583 beoordelingen)
4.7

Een taalcursus San Francisco is een geweldige manier om een ander kant van Amerika te ontdekken. San Francisco is een relaxte, moderne en creatieve stad. Met EF's Taalcursus Engels in San Francisco kun je dit allemaal en nog veel meer ontdekken in je gastland. En o ja, je leert natuurlijk ook Engels. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Amerika
Stad: San Francisco
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Amerika
Stad: San Francisco
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Amerika
Stad: San Francisco
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Amerika
Stad: San Francisco

Waarom een taalcursus San Francisco?

Wat jouw huidige taalniveau en doelen ook zijn, we helpen je bij het samenstellen van jouw ideale taalcursus San Francisco. Je kunt je bijvoorbeeld voorbereiden op een officieel taalexamen zoals de TOEFL-test, om toegelaten te worden tot een Amerikaanse universiteit of je taalvaardigheden te bewijzen bij potentiële werkgevers.

Heb je juist zin in een vakantie, dan kun je je taalcursus Engels San Francisco op een wat rustiger tempo volgen, met meer excursies en tijd om de stad te ontdekken. Wat jouw toekomstplannen ook zijn, we helpen jou bij het aanleren van de Engelse vaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Kom Engels leren in San Francisco met EF.

Engels leren in San Francisco voor een academische loopbaan

San Francisco en de omliggende Bay Area is een levendige, multiculturele regio die bij Amerikanen bekend staat als open-minded en gastvrij. Een taalcursus San Francisco biedt je de mogelijkheid de belangrijkste bezienswaardigheden te bezichtigen, maar ook de minder bekende mooie plekken van San Francisco te leren kennen.

De stad heeft verschillende universiteiten, waaronder de University of California in Berkely, die regelmatig als een van de beste universiteiten ter wereld wordt beoordeeld. Er zijn ook hippe cafés, trendy winkels, een creatieve culturele sector en niet te vergeten een drukke zakenwereld.

Wat zijn de voordelen van een taalreis San Francisco?

Onze taalreizen in San Francisco brengen je niet alleen naar een van de mooiste steden ter wereld, maar ook naar ervaren leraren die jou snel met vertrouwen Engels willen leren spreken. Het lesprogramma wordt op maat gemaakt om aan te sluiten bij jouw specifieke interesses, behoeften en beschikbare tijd.

Studenten vanuit de hele wereld komen naar onze school in San Francisco: sommige blijven enkele weken, anderen noemen deze stad een jaar of zelfs langer hun thuis. De Amerikaanse westkust staat bekend om zijn vriendelijke en laid-back levensstijl, en dat zul de direct merken tijdens een taalreis San Francisco. Kom daarom naar deze pittoreske kustplaats en meld je aan voor een taalcursus San Francisco.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.