Alleen in noodgevallen op de dag van vertrek, WhatsApp/SMS: 0615322211 voor scholieren, 0650501234 voor 18+

Taalcursus Chinees

Chinees is de meest gesproken taal ter wereld. Meer dan 1 miljard mensen spreken de Chinese taal dag in, dag uit. Het helpt dan ook enorm om in China te wonen terwijl je Chinees leert. Onze cursus Chinees combineert intensieve lessen met naschoolse excursies door Shanghai: de ideale mix om jou binnen korte tijd Chinees te laten spreken. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalcursus Chinees

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: China

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: China

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: China

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: China

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom een cursus Chinees?

Jouw cursus Chinees zal worden gegeven door ervaren leraren, die jou door alle uitdagingen van het leren van deze taal zullen loodsen. Van uitspraak tot kalligrafie: de cursus Chinees helpt je bij het leren van alle aspecten van de taal. Wat je in het klaslokaal leert, zal van pas komen in het dagelijkse Chinese leven.

Je oefent je Chinees als je een maaltijd bestelt in een restaurant, de krant ontcijfert of een e-mail schrijft aan een nieuwe vriend. Je wordt volledig ondergedompeld in een Chinese omgeving en krijgt onze deskundige begeleiding, dus je kunt er vanuit gaan dat je cursus Chinees effectief zal zijn.

Stel een taalreis Chinees samen afhankelijk van jouw doelen en beschikbaarheid

Wil je serieus Mandarijn leren, dan is de beste en efficiëntste manier om dat te doen door middel van een van onze taalreizen Chinees. Je wordt zo omringd door de taal en raakt snel gewend aan nieuwe aanblikken, geluiden en smaken tijdens jouw verblijf in China.

Je kunt kiezen uit verschillende taalreizen Chinees die slechts enkele weken duren of tot maximaal een jaar in China blijven, afhankelijk van jouw doelen en beschikbaarheid. Het geweldige aan onze taalreizen Chinees is dat je, in tegenstelling tot bij taalcursussen thuis, niet alleen in de klas maar 24 uur per dag de taal leert en tegelijkertijd een geweldige levenservaring opdoet.

Op welke bestemmingen kun je een cursus Mandarijn volgen?

China is een groot en divers land dat momenteel een periode van zowel economische als sociale verandering ondergaat. China is een spannende plek om te leven en dit is hét moment om chinees te leren. Tijdens jouw cursus Chinees woon je in Shanghai of Beijing, enkele van de grootste steden ter wereld.

Maar China is ook het landbouwmiddelpunt van Azië en de thuisbasis van de oudste culturen van het werelddeel. Een talencursus Chinees gaat niet alleen over de taal goed leren spreken. Tijdens de taalcursus Mandarijn leer je ook het land met eigen ogen kennen en verkrijg je de culturele context die je nodig hebt om volgens de lokale gebruiken met Chinezen om te gaan.

Tijdens cursus Chinees verblijven bij gastgezin of studentenresidentie?

Kies of je bij een gastgezin of een studentenresidentie wilt verblijven tijdens jouw Chinese cursus. Bij een Chinees gezin wonen, is een geweldig alternatief voor diegenen die zich echt willen onderdompelen in de Chinese taal, cultuur en tradities.

Je zult ook in staat zijn om je Chinees van 's morgens tot' s avonds te oefenen. Als je liever alleen woont wanneer je Chinees leert in China, dan is ons centrale en moderne studentenresidentie helemaal perfect voor jou: de ideale plek om je Chinees te oefenen met andere internationale studenten.

Kun je ook kiezen voor een zomercursus Chinees?

Mandarijn of Chinees leren tijdens de zomervakantie? Waarom niet? Kies voor een zomercursus Chinees van EF en ervaar een van 's werelds oudste levende talen. Van twee weken intensief studeren tot een jaar voltijds Chinees leren in Shanghai of Beijing, wij hebben het juiste Chinese taalprogramma voor jou.

Een zomercursus Chinees is de snelste en meest effectieve manier om de Chinese taal te leren. Chinees leren is een unieke ervaring, zeker als je besluit om een zomercursus Chinees te volgen, en echt voor degenen die iets bijzonders willen ervaren.

Wat betekent een cursus Chinees voor internationale loopbaan?

In de internationale zakenwereld wordt kennis van de Chinese taal, gewoonten en gebruiken steeds belangrijker. Tijdens onze cursus Chinees leer je niet alleen de taalvaardigheden die nodig zijn om te communiceren als moedertaalspreker, maar leer je ook hoe je succesvol kunt samenwerken met Chinese klanten en partners.

Ambieer jij een internationale loopbaan? Dan is dit het juiste moment om in je toekomst te investeren. Meld je nu aan voor een Chinese cursus.

Waarom kiezen voor een cursus Chinees met EF?

EF werkt al meer dan 50 jaar aan een betere wereld door middel van onderwijs. Vandaag de dag is EF Taalreizen de grootste onderwijsinstelling die helpt om nieuwe talen te leren, maar ook om zelfvertrouwen en culturele kennis op te doen in een land als China.

Tot op heden hebben we bij EF al meer dan 16 miljoen mensen succesvol geholpen om een vreemde taal in het buitenland te leren! Dus waar wacht je nog op?