Jongerenreizen

Jongerenreizen
4.8
1586
(1.586 beoordelingen)
4.8

Je zomervakantie op een leuke en nuttige manier te besteden? Met de jongerenreizen van EF ga je samen met leeftijdsgenoten naar één van onze 50 bestemmingen om een nieuwe taal te leren. Deze taalreizen jongeren zijn speciaal ontworpen voor jou! Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Kies een programma volgens leeftijd

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland

Jongerenreizen

Gratis brochure

Leer een nieuwe taal kennen met de jongerenreizen van EF!

De jongerenreizen van EF zijn vooral gericht op het gebruiken van de taal in de dagelijkse communicatie. Zo kun je wat je geleerd hebt tijdens de lessen meteen in de praktijk brengen tijdens de vele uitstapjes die EF op jouw bestemming organiseert. Je kunt kiezen uit een basisprogramma, een intensief programma of een groepsreis en bepaalt zelf welke taal je op welke bestemming wilt leren tijdens EF Taalreizen Jongeren.

Onze jongerenreizen brengen je naar één van onze zorgvuldig uitgekozen A-locaties die jou volop de gelegenheid geven om de plaatselijke cultuur en de mooie plekjes van het land te leren kennen. Laat jezelf onderdompelen in al het moois wat de wereld te bieden heeft en kies een van EF's jongerenreizen buitenland.

Wat zijn populaire bestemmingen voor taalreizen jongeren naar het buitenland?

Bij EF kun je uit meer dan 50 bestemmingen kiezen voor jouw jongerenreis naar het buitenland. Talrijke jongeren, of zij nu scholier of student zijn, hebben al gekozen voor een taalreis voor jongeren. Hieronder vind je de meest populaire bestemmingen voor een jongerenreis buitenland:

Ik wil een jongerenreis maken, wat nu?

Wacht niet langer, reserveer jouw plaats en maak een jongerenreis in Europa! Wil je meer weten over onze taalreizen voor jongeren? Bijvoorbeeld over de kosten, accommodatie of cursustype?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over de jongerenreizen van EF.