Jongerenreizen

Jongerenreizen
4.8
1586
(1.586 beoordelingen)
4.8

Je zomervakantie op een leuke en nuttige manier besteden? Met de jongerenreizen van EF ga je samen met leeftijdsgenoten naar één van onze 50 bestemmingen om een nieuwe taal te leren. Deze taalreizen jongeren zijn speciaal ontworpen voor jou! Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Jongerenreizen

Jongerenreizen

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland

Leer een nieuwe taal kennen met de jongerenreizen van EF!

De jongerenreizen van EF zijn vooral gericht op het gebruiken van de taal in de dagelijkse communicatie. Zo kun je wat je geleerd hebt tijdens de lessen meteen in de praktijk brengen tijdens de vele uitstapjes die EF op jouw bestemming organiseert. Je kunt kiezen uit een basisprogramma, een intensief programma of een groepsreis en bepaalt zelf welke taal je op welke bestemming wilt leren tijdens EF Taalreizen Jongeren.

Onze jongerenreizen brengen je naar één van onze zorgvuldig uitgekozen A-locaties die jou volop de gelegenheid geven om de plaatselijke cultuur en de mooie plekjes van het land te leren kennen. Laat jezelf onderdompelen in al het moois wat de wereld te bieden heeft en kies een van EF's jongerenreizen buitenland.

Wat zijn populaire bestemmingen voor taalreizen jongeren naar het buitenland?

Bij EF kun je uit meer dan 50 bestemmingen kiezen voor jouw jongerenreis naar het buitenland. Vele jongeren, of zij nu scholier of student zijn, hebben al gekozen voor een taalreis. Hieronder vind je de meest populaire bestemmingen voor een jongerenreis buitenland:

Ik wil een jongerenreis maken, wat nu?

Wacht niet langer, reserveer jouw plaats en maak een jongerenreis in Europa of daarbuiten! Wil je meer weten over onze taalreizen voor jongeren? Bijvoorbeeld over de kosten, accommodatie of cursustype?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over de jongerenreizen van EF.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.